Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nektek tetszik Loreen Euphoria...

Nektek tetszik Loreen Euphoria száma? Szerintetek megérdemelte, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalversenyt? Mit szóltok a számhoz, és az előadásmódhoz?

Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam egy hozzászólótól aaz egyik oldalon, hogy ő énekes, és nem énekesnő. Most akkor mi van am?

2012. júl. 18. 07:07
 1/3 anonim ***** válasza:

nem rossz. de amennyire nyert, azt erős túlzásnak tartom. ez egy tök átlagos 'sláger' volt.

az előadásmódja meg nekem idegesítő volt - az hogy egyedül 'táncolt' a színpadon (ok, később egy hapsival), azt kellett volna éreznem, hogy betölti a színpadot. de nem éreztem ezt.

nekem ez a véleményem. mondjuk úgysem a produkciója miatt nyert, úgyhogy végül is pont mindegy, hogy mit gondolok arról, hogy megérdemelte-e, avagy sem.

2012. júl. 18. 10:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Nekem kifejezetten tetszik aszáma, akkor is tetszett és most is tetszik! :)

Az előadásmód is nagyon tetszett. Egyedi volt. Nekem baromira tetszett, hogy egyedül volt a színpadon. Szerintem megérdemelten nyerte.Ízlések és pofonok. Kinek mi tetszik. Nekem tetszett.

Am nem tudom, hogy nő vagy férfi, bár szerintem nő. 22/L

2013. márc. 22. 14:12
 3/3 anonim válasza:
Igen, nő 29 éves. Szép hangja van, örülök is neki, hogy megnyerte az Euróvíziós Dalfesztivált, mégse nem szállt el magától. Kedves is a rajongóival. Ezek a Justin Bieberek elbújhatnak mögötte. Összességében ő a példakèp.
2013. júl. 19. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!