Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ugye csak egy vicc volt az...

Ugye csak egy vicc volt az oroszok részéről az idei Eurovíziós Dalfesztivál?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eléggé eredményes viccnek tűnik :)
2012. jún. 1. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek az a lényege, hogy újat, meglepőt, szórakoztatót és vicceset mutasson a fellépő. Az oroszoknak sikerült. Sokan viccelődnek vele, hogy jövőre akkor mi is kiküldünk egy asszonykórust: hát igen, kreativitás nulla.
2012. jún. 1. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:

persze, vicc volt és bejött.

nekünk is bele kéne sz@rnunk, kiküldeni egy zöld békát aki csak brekegni tud, és ez biztos sok népnek tetszene is

(minden évben van egy meghatározott téma, mondjuk lesz majd egy zöld/környezetvédelmi év, akkor)

általában olyankor születnek a legjobb ötletek, amikor már rohadtul felesleges erőlködni azon, hogy mivel múlják felül a másikat, azaz low budget ---> siker

sok jó torok van, de néha feleslegesen erőlködnek (sajnos), győz az ötlet

jelen esetben a néniknek még énektudásuk sem volt, és ezzel elég jól érvényesültek

(ami egy dalverseny esetében eléggé szégyen)

2012. jún. 1. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát nem volt valami merész, eredeti a koreográfiájuk, azt mutatták be, amit a korukbeli öregasszonyok csinálnak az otthonaikban. Már csak a horgolás hiányzott belőle szinte. Szerintem csak az igyekezetüket értékelték, hogy ilyen idősen megpróbálták. Erre bármelyik idős asszony képes lenne.
2012. jún. 1. 21:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak engem döbbentettek meg... :D
2012. jún. 1. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Végül is egy hatalmas vicc az egész vetélkedő, komolytalan. Az oroszok meg ehhez alkalmazkodtak. :)
2012. jún. 2. 12:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Az addig oké, de az albán lány dalára majdnem kiugrottam az ablakon. Szóval nem egészen értettem meg a benne levő humort :)
2012. jún. 2. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Ahogy Gundel Takács Gábor mondta:

Ha ők nyerik meg, akkor jövőre kisgyerekekkel és kiskutyákkal kell indulnunk.

Hát... nem nyerték meg, de elég jó helyezést érték el (azt hiszem 2.-ak lettek) szóval szerintem készülhetünk is a gyerekkórussal. Vagy a veresegyházi asszonykórussal !

2012. jún. 25. 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: gyerekek nem indulhatnak, mivel a szabály szerint a legfiatalabb 16 éves lehet...gyerekeknek ott a Junior Eurovízió, amin Magyarország nem vett még részt...a tiltás meg biztos, hogy kiterjed az állatokra is.
2012. júl. 7. 22:54
 10/10 candykiller válasza:
Majdnem Julia Volkova ment az oroszoktól. Majdnem.:(
2012. júl. 12. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!