Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudom eldönteni milyen...

Hogyan tudom eldönteni milyen hangszert válaszak?

Figyelt kérdés
16F vagyok és nemtudom eldönteni milyen hangszeren kezdjek el megtanulni milyen hangszeren kezdjek el jáccani mert minden fajtát nem akarok megvenni azért hogy kipróbájam őket meg hogyan tudhatom meg melyikhez van legnagyobb tehetségem és hogyan kezdjek el egy hangszeren megtanulni játszani ? esetleg nincs valami program vagy vmi ? hogy milyen hangszerekre gondoltam ? gitár zongora dob harmónika fúvóshangszerek a vonósak már most se jönnek be annyira de ha olyanhoz van legnagyobb tehetségem akkor azon tanulok meg !

2012. júl. 16. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Te írtad a másik kérdést is?

Azon tanulj meg játszani, ami a legjobban érdekel! Ha csak úgy "zenélnél", akkor inkább kezdj el Reasonben vagy más szekvenszerben zenékt összekattintgatni (és nem a pattern-összerakós cuccokról beszélek, hanem ahol tényleg te írod a zenét). Onnan meg ki fog derülni, hogy melyik a kedvenc hangszered, mert abba fogod a legtöbb energiát fektetni, hogy a legjobb legyen. Ha mindenen akarsz játszani, semmin sem fogsz játszani, mivel olyan fél év-egy éven belül úgysem derül ki, hogy van-e igazán tehetséged a hangszerhez, és több hangszer van, mint ameddig élni fogsz.

2012. júl. 17. 17:11
 2/2 A kérdező kommentje:
okés én írtam és köszönöm
2012. júl. 18. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!