A Linkin Park miért adott lejjebb a színvonalból?
A Linkin Park sosem játszott metált, gitáros popzenét játszott metálos beütésű refrénekkel. Attól, hogy valamiben zsére hangolt gitár van, az még nem metál. Kb annyira metál a Linkin Park, mint a Rasmus. A határ kb a Limp Bizkit-nél van, de az is maximum rapmetálnak nevezném.
Na, de visszatérve a kérdésedre, csak akkor fognak visszatérni az eredeti stílusukhoz, ha úgy látják, hogy a fiatal vásárlóerőnek arra van szüksége, végül is ez egy üzlet. Én úgy látom, hogy a végén ők is house-t fognak játszani, mint az én összes régi kedvencem, a Chemical Brothers, Fatboy Slim, Junkie XL, Pendulum, stb. Valamiért mindegyik elkúródik vénségére. A Prodigy az egyetlen, amelyik nem k*rvult el. Szóval jobban teszed, ha új kedvenc után nézel te is.
(nem vagyok zenész de a wikin is ez volt írva:
Alternative rock, rap rock, alternative metal, nu metal)
De nem szeretek kötekedni, sőt felesleges is és lényegtelen csak az számít jó zenét játszottak és remélem nem fog bekövetkezni az amit írtál, sajnos elég sok zenekar elkurvul...
LP nu-metal zenét játszik.
Egyébként az idő múltával minden előadó elk.rvul vagy csak nem tud már olyan jó zenét játszani.
Ez a legnagyobb rock bandákra is igaz, meg mindenkire.
Igazuk van az előttem szólóknak. Ez minden együttesnél bekövetkezik... =/ Van ahol a 2. album után, van ahol a 20. album után.
LPtől már hiába vársz olyat mint régen... =/ Annyira nem vagyok bennük járatos, de sztem már úgy lehetnek vele mint a Bullet For My Valentine (tudom más műfaj, de a jelenség hasonló) az énekes kijelentette h a Bullet egy üzlet.
Tehát már nem azért zenélnek miért korábban hanem azért h megszedjék magukat. Amikor vkiket kizárólagosan ez hajt sokat változnak, hogy próbáljanak minél több embernek tecceni, az eredmény ismert.
Nem térnek vissza.
A Linkin Park csak arra van, hogy igényeket szolgáljon ki. Amilyen zene trendi, olyat játszanak.
Egyébként nem minden együttes k*rvul el. Ne a mainstream zenekarok alapján mondjatok véleményt mindről. Én pl. thrash metal-t hallgatok, ott bőven találni olyanokat, akik hűek maradtak magukhoz, több évtized után is.
Slayer ;) meg a 4es többi tagja :D
+ 1-2 zenekar ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!