Tóth Ágo kérdése:
Emlékszik még erre a zenére valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kb. 10 éve hallhattam, és nagyon meg ragadtt bennem ez a dal, majdnem pontosan tudom a szöveget, de a címét és az együttest, aki énekli, sajnos nem... és ezért nem is találom meg sehol, pedig nagyon jó lenne viszont hallani. Személyes érzelmek fűznek hozzá. Kérlek írjatok, ha van valami sejtésetek. Szöveg,refrén : Egy két három hétnél nem tart tovább,nincs mit tenni , szép is volt és jó is volt,de ennyi volt ezen túl kell esni , egy két három évig nem tagadom hogy az igazit vártam , és nem csalás nem ámítás, hogy azt hiszem végre megtaláltam-itt kezdődik az ének és refrén: Higgy nekem megváltozott, én nem titkolom már, hogy éjjel rólad álmodom, a szívem is csak rád vár, higgy nekem úgy gondolom, hogy mostantól talán, nem lesz már több alkalom, hisz nekem ennél több jár; refr: Várj, ez a szerelem más, édes látomás, mégis megértem azt ha nem lesz folytatás, ez szerelem volt, lágyan átkarolt...most hogy mondjam el, ha nem hiszed el, de látom ez már téged nem érdekel... Kb nagyjából így van, lehet hogy tévesztettem 1-2 szónál, de hátha felismeri valaki2012. júl. 13. 06:12
1/2 anonim válasza:
Eggyüttes..?
Fiúkból vagy lányokból állt?
2/2 anonim válasza:
(Előző vagyok)
[link] <-- próbálj meg itt rákeresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!