Radiohead vagy Muse vagy Coldplay?
Figyelt kérdés
Meiket szeretitek jobban?2012. júl. 12. 16:32
12/19 anonim válasza:
a Muse fényévekre van mindkettőtől.
13/19 anonim válasza:
Mindhárom zenekart nagyon szeretem, talán a Muse-t a legjobban. Mindig nagy hatással voltak rám az olyan zenék, amik szövegileg és hangzásilag is odab*sznak. Az első ilyen élményem a Pink Floyd volt és azóta kerestem olyan zenét, amiben megtalálom ezt az értéket, a progresszív elemeket és az effekteket. A Muse lett az. Aki szereti a Muse-t, nagyon ajánlom, hogy hallgasson végig egy 1970-es évekbeli Pink Folyd lemezt, meg fog lepődni. A Radioheadhez meg a Coldplayhez pedig tényleg hangulat kell. A brit zenészek tudnak valamit, az tuti!
14/19 anonim válasza:
Nem tudom hogy mennyire ismeritek a Coldplay-t de én imádom. Érdekes hogy aki írt tőlük szám címet az nem a Parachutes-ról írt hanem amit nyomtak rádióban. Nekem a személyes kedvenceim: Az egész Parachutes, Rush of Blood to the Head, Mylo Xyloto album. Az X&Y-t és a Viva la Vida-t nem szeretem. A többit annyira nem ismerem de azok sem rosszak.
15/19 anonim válasza:
Én elég jól ismerem mindhárom zenekart munkásságát, és a Coldplay szerintem köszönőviszonyban sincs a Muse és a Radiohead hangzásvilágával, szövegvilágával, de ez persze nem baj. Na jó, annyi közös van bennük talán, hogy mindhárom zenekar énekese falzettben énekel, de a Muse és a RH külön világ akkor is a CP-hez képest.
16/19 anonim válasza:
Ezek közül egyértelműen a Radiohead a legjobb, de a többi sem rossz. Hogy miért? OK COMPUTER, THE BENDS, róluk pedig a STREET SPIRIT, KARMA POLICE, PARANOID ANDROID, NO SURPRISES, FAKE PLASTIC TREES, EXIT MUSIC (FOR A FILM). Ha vki nem ismerné el hogy ők a legjobbak halgassa meg ezeket és kiderül számára.
18/19 anonim válasza:
Egyértelműen a Radiohead az első, nélküle a másik kettő sem létezne a mai formájában. Az elmúlt harminc év leginnovatívabb rockzenekara.
Második a Muse, ami az első kettő lemez idején inkább még egy nagyon jó Radiohead-kópia volt, de mára megtalálták a saját hangjukat.
A Coldplay munkásságát nem szeretem.
19/19 anonim válasza:
Radiohead. Másik kettőt nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!