Radiohead vagy Muse vagy Coldplay?
Fiatal gyerek vagyok (majdnem 18), szóval nem ezeken nőttem fel, Radiohead-től egy számot sem ismerek, Coldplay-nek egy-két számába belehallgattam, és rájöttem nem véletlen fikázzák őket mindig a nyálasságuk miatt, Muse-től meg csak a Knights of Cydonia-t ismerem, de az hatalmas zene.
Szóval így, hogy igazából csak az egyiket ismerem (annak is csak egy számát, de majd hallgatok többet is, a Knights of Cydonia-t is csak ebben a hónapban fedeztem fel) egyértelmű, hogy nekem Muse.
én a Coldplay-t nem szeretem, nekem az túl popos-nyálas.
A Muse az abszolút szerelmem, de most így elgondolkozva szinte ugyanennyire szeretem a Radiohead-et is, csak más hangulathoz.
COLDPLAY! persze nem a rihannás számuk, ez most kell csak úgy, hogy több emberhez eljusson a neve.... :)
To fix you, paradise, the scientist, charlie brown, every teardop is a waterfall, stb...
Rengeteg sláger :D csak szűk körben ismert :)))
Muse!!!!!!!!!!!!!!! A legjobbak!
Matt hangja, a hangszerelés, Chris ahogy basszusozik, és ahogy Dominic dobol...V.E.R.H.E.T.E.T.L.E.N
És még a Manson gitárról nem is beszéltünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!