Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gáz az, hogy ilyen zenéket...

Gáz az, hogy ilyen zenéket hallgatok?

2009. júl. 12. 10:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok:

U2 - With Or Without You? Az a legjobb zenéjük : D

2009. júl. 13. 01:46
 12/31 anonim ***** válasza:

Hát, én a '90-es évek elején ilyen zenéken nőttem fel, ismerem mindet már cím alapján is, a legtöbbet el is tudom énekelni. Hát, ez is egy stílus.

Ezzel lehet, hogy egyeseket megsértek, de nem tartom valami intelligens zenének. Amikor tizenéves lettem, és azt vettem észre, hogy több, mint egy évtizede ilyen zenével mossák az agyam a rádiók, azt mondtam, "na, ebből elég volt", és három évig ezután csak komolyzenét hallgattam. Valahogy a súlyos, nehéz komolyzene sokkal jobban illik a depresszív, introvertált személyiségemhez, mint ezek a tingli-tangli slágerek.

Elismerem, hogy a popzene, illetve a dance-floor nem azért van, hogy az ember gondolkodjon, hanem hogy táncoljon és szórakozzon, de - kövezzetek meg - nem tartom valami jó zenének.

Aki szereti, az hallgassa, de az tényleg hihetetlen, hogy a rádiók ezzel lúgozzák értelmes emberek agyát.

2009. júl. 13. 11:18
 13/31 anonim ***** válasza:
51%

Előző:

Az iylen denszflor zenék, mint írtad, nem az elmélkedésre valóak. Szerintem senki nem szokott sokat töprengeni ezeken, Ezek egyszerűen nem azok a zenék amiknek jól utánnanéz az ember, a szövegeinek, stb. Szerintem.

Én inkább a rockos vonalról halgatok zenéket, de onnan mindent, alternatívot, indie-t. A régieket is szeretem de abszolute nem ezeket a 90's discopatkány szerűeket, inkább ilyen U2, The Cure típusúakat, vagy ott a Goo Goo Dolls, azért nem minden 90's meg nem minden nemkomolyzene agymosó hatású. Csak jó helyen kell keresni. De én igazából sose hibáztatom a rádiót vagy a divatot vagy a médiát, hogy agymosó zenét adnak. Mert én azt gondolom, hogy akinek van igénye a jobbra, akinek van egy cepp esze, azt nem a rádió meg a média rontja el. 13 éves koromban ment a tokio hotel meg a haláltudja mi ménia, már nem is emlékszem, nem is érdekelt, mert engem egyszerűen nem kötött le, és egy pillanatra se gondolkoztam el rajta hogy birkaszellemben úgycsináljak mintha nekem e jó lenne. És ha valakit rá lehet venni hogy iylen szarokért éljelhaljon, meg médiafüggő legyen, az igazából sokkal jobbat nem is érdemel.

Na mostmár eléggé eltértem, de kanyar vissza, én is szeretem a komolyzenét egyébként, viszont pl sokat táncolok, csak hobbi szinten, itthon, testmozgásként, mert minden más untat kb. Tánchoz meg beteszek olyat ami kellemet és lehet rá, de az életben nem tenném fel az mp3mamra, hogy buszon azt hallgassam, azért mégis vicces lenne ha a négy évszakra csavargatnám a csípőmet: DD

2009. júl. 14. 13:08
 14/31 anonim ***** válasza:
Ezek a kedvenceim!!!!! :) Szuper, hogy van más is, aki még hallgatja oket! Nem értem miért kellene mindenkinek a recsegést hallgatni??!
2009. júl. 15. 18:30
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Kapásból tudok 5öt mondani, amik nélkül el sem tudok képzelni egy igazi bulit !!Ezek a legjobbak!Retro. Énis csak azt hallgatok, és imádom hogy kitűnhetek ezzel-a társaságomon kívül persz- a többi ember közül! Erre büszke legyél és ne kérdezz hülyéket ! :D

Ebből én azt szűröm le, hogy te egy vidám személyiség vagy mert ezek olyan zenék. Retro 4ever :))))))

2009. júl. 18. 18:56
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

ja és a Beatles-szel meg a 4F Clubbal a szívembe taroltál :DDD Nagyon jó zenéket szeretsz!

(előző válaszoló)

15/L

2009. júl. 18. 19:06
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Az Eiffel 65 nagyon jó,én is szeretem.
2009. júl. 30. 22:44
 18/31 anonim ***** válasza:
I <3 lıı.lıl.lılı ЯΞΤЯΘ lıı.lıl.lılı
2009. nov. 11. 18:17
 19/31 anonim ***** válasza:
ne is hallgass arra a rib**ra ezek nem rossz zenék föleg Michael Jackson-töle egyik zene se régi módi még mindig nyomatják öket a diszkókba,különben is Billy jean a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. nov. 19. 18:15
 20/31 anonim ***** válasza:

Én párat szeretek, főleg az Eiffel 65-öt. Mikor sláger volt, kisgyerekként a Blue-ra táncoltam. :)

12/L

2009. dec. 7. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!