Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok az idei Balatons...

Mit gondoltok az idei Balatonsound-ról?

Figyelt kérdés
Én őszintén szólva nagyon csalódott vagyok rengeteg olyan név van idén ami nekem semmit sem mond pedig igen jártas vagyok az elektronikus zene világában. Nagyon hiányolom például John Digweed-et vagy Hernan Cattaneo-t vagy Richie Hawtin-t számomra ők az igazi nevek nem pedig ez a Gossip vagy ki.

2012. júl. 6. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Armin van Buuren és Gareth Emery is kint lesznek. A 2 legjobb a világon. Több nem kell szerintem :)
2012. júl. 6. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Armin Van Buuren inkább trance-es amit nem nagyon szeretek Garreth Emery már elmegy :) de én Sasha-ra és Carl Cox-ra vagyok kíváncsi :)
2012. júl. 6. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
ja hát igen, amilyen stílust szeretsz, nekem a trance a kedvencem, azért írtam :)
2012. júl. 7. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Unalmas!
2012. júl. 12. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!