Milyen zene a "jó" szerintetek? /felmérés szerűség/
hát ez teljesen ízlésfüggő.. de ha már választani kell, nekem ez a kedvencem: Chris Brown - Turn up the music
Majka Curtis BLR közös száma a belehalok is nagyon tetszik :)
F/14
ja és aki ír egy olyan kötekedő választ hogy milyen szar számokat hallgatok az olvassa el az első mondatomat!:))
teljesen hangulatfüggő. vannak örök kedvencek, mint pl.: linkin park (blackout), placebo (meds), muse (time is running out), coldplay (warning sign), radiohead (street spirit), audioslave (exploder).
aztán korszakosan a következők: disturbed (the animal), incubus (nebula), jamiroquai (space cowboy), adema (freakin out), nirvana (polly), dub fx (sooth your pain), dido (my lover's gone), korn (fallin away from me), dethklock (awaken), zero 7 (home), skrillex (breakin a sweat), björk (jóga)..
persze ezek mellett még rengeteg előadó különböző számait is hallgatom, de 1-1 zeneszám miatt most nem emelném őket ki, az már tényleg sok lenne..
aztán ha nyugalomra vágyok akkor bartók rádió vagy valami könnyed jazz.
(zárójelbe írtam számcímeket, most nem youtubeolom be őket, elég sok lenne)
22/L
kizárólag olyan amit hangszerrel csinálnak, és az éneket sem autotuneolják szét, mint a mai popzenéket.
pl: http://www.youtube.com/watch?v=BGHlZwMYO9g
20\F
kedvenceim: Green Day, Rammstein, Oomph, Limp Bizkit (ilyen sorrendben)
szeretem még: 3 days grace, skillet, avanged sevenfold, molotov, pitbull
általában rock és metálszerűségeket hallgatok
15/L
Olyan a jó zene amit hangszerrel játszanak...
Legalábbis szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!