Kinek fáj még a feje a DJ-től? Ez a fojtonos tuc tuc 2 percig, aztán meg más hang effektek, uramég ez sszörnyű
"10-es ember vagyok" és az előzőnek üzenném:
Miért gondolod te azt, hogy amiket én leírtam, azok a pózer zenék? Szerintem a pózerek célja, hogy kimutassák milyen "faszagyerekek", plusz a külsőségek fontosabbak sokszor mint maga az a tevékenység, amit képviselni akar (pl: rockerek / deszkások / raszták). Ezt persze úgy tudják megtenni, hogy a legismertebb zenekarok / DJ-k pólóiban nyomulnak, számaikat hallgatják. Én nem villogni akartam az általam felsorolt előadókkal, hanem egy minőségibb és intellektuálisabb verzióját akartam megismertetni az oldalra látogatókkal.
http://www.youtube.com/watch?v=Uyg91Uk323I
Aki ért a zenéhez, az igen is belátja, hogy ez a szám nem csak "tuc-tuc" rengeteg harmonia van benne! Ezt az előadót nagy tehetségnek tartják, sokan imádják.
Gyerekek, 3 szólamos zongora szolam van benne, nem tudom miről beszéltek hogy tuc-tuc. A tuc-tuc csak annyi hogy a ritmusa 4/4-es, és minden negyedre van dob ütés... ennek ugyan az a ritmusa, mint az előző számé, csak lassabb, akkor ez is tuc-tuc? nem hinném..a kettő messze áll egymástól..
Az más kérdés, hogy szerkeztési modja, teljesen más, mint a rock-é.
Egy másik pont... a rockban hol a tánc, olyan alapbol nincs, house-nak ( disco-zene) nagy tánc-kultusza van.
Nem azt mondtam, hogy a rock szar, csak az hogy a disco sem rosszabb nála..
és igen, a fentiek közül néhányan már emlitették, hogy ha már vmit leszólsz, akkor nem árt tudni is azt amit leszólsz!
ja még annyi.. 2:38 tekerjetek bele légyszi, akinek szivügye a téma..
5 szólam megy egyzserre!!!! 5!!
és ez a tucu-tuc zene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!