Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek fáj még a feje a DJ-től?...

Kinek fáj még a feje a DJ-től? Ez a fojtonos tuc tuc 2 percig, aztán meg más hang effektek, uramég ez sszörnyű

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
az avantgard és az experimentalis zene igazán pózer 10es ember:D
2012. júl. 1. 18:35
 12/18 anonim válasza:

"10-es ember vagyok" és az előzőnek üzenném:

Miért gondolod te azt, hogy amiket én leírtam, azok a pózer zenék? Szerintem a pózerek célja, hogy kimutassák milyen "faszagyerekek", plusz a külsőségek fontosabbak sokszor mint maga az a tevékenység, amit képviselni akar (pl: rockerek / deszkások / raszták). Ezt persze úgy tudják megtenni, hogy a legismertebb zenekarok / DJ-k pólóiban nyomulnak, számaikat hallgatják. Én nem villogni akartam az általam felsorolt előadókkal, hanem egy minőségibb és intellektuálisabb verzióját akartam megismertetni az oldalra látogatókkal.

2012. júl. 2. 10:34
 13/18 anonim válasza:
amúgy szrintetek kit érdekel hogy milyen a zenei tsílusotok?
2012. júl. 5. 15:40
 14/18 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Uyg91Uk323I

Aki ért a zenéhez, az igen is belátja, hogy ez a szám nem csak "tuc-tuc" rengeteg harmonia van benne! Ezt az előadót nagy tehetségnek tartják, sokan imádják.

Gyerekek, 3 szólamos zongora szolam van benne, nem tudom miről beszéltek hogy tuc-tuc. A tuc-tuc csak annyi hogy a ritmusa 4/4-es, és minden negyedre van dob ütés... ennek ugyan az a ritmusa, mint az előző számé, csak lassabb, akkor ez is tuc-tuc? nem hinném..a kettő messze áll egymástól..

Az más kérdés, hogy szerkeztési modja, teljesen más, mint a rock-é.

Egy másik pont... a rockban hol a tánc, olyan alapbol nincs, house-nak ( disco-zene) nagy tánc-kultusza van.

Nem azt mondtam, hogy a rock szar, csak az hogy a disco sem rosszabb nála..

és igen, a fentiek közül néhányan már emlitették, hogy ha már vmit leszólsz, akkor nem árt tudni is azt amit leszólsz!

2013. ápr. 23. 18:05
 15/18 anonim válasza:

ja még annyi.. 2:38 tekerjetek bele légyszi, akinek szivügye a téma..

5 szólam megy egyzserre!!!! 5!!

és ez a tucu-tuc zene...

http://www.youtube.com/watch?v=Uyg91Uk323I

2013. ápr. 23. 18:08
 16/18 anonim válasza:
3:35 ---> 6 szólam..
2013. ápr. 23. 18:09
 17/18 anonim válasza:
egyébként pedig a művészet opcionális, ugyancsak a kedvelése is..
2013. ápr. 23. 18:10
 18/18 anonim válasza:
kinek ez, kinek az.. szóval fölösleges lehurrogni oylan stilusokat, azért mert neked nm tetszik és nem értesz hozzá... lehet hogy a körülötted lévő másik 10 embernek tetszik ; )
2013. ápr. 23. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!