Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit kezdhetnék az énekhangommal?

Mit kezdhetnék az énekhangommal?

Figyelt kérdés
20éves egyetemista vagyok, és gimiben meg egyetemi rendezvényeken is énekeltem már, sokak szerint remek bariton hangom van. Ez az egyetlen dolog, amiben igazán jó vagyok és szeretem is, de soha nem jártam zeneiskolába, és sose gondoltam, hogy ezzel lehetne valamit is kezdeni. Most azonban beugrott ez a gondolat... Lehetne-e ezzel valami kis pénzt keresni? Esetleg komolyabban is továbbvinni? (Gitározni tanulok még autodidakta módon, bár az még eléggé kezdő szinten megy.)
2012. jún. 25. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudnál feltenni egy videót youtube-ra a hangodról? Egyébként a bariton gyönyörű hangszín és nagyon kíváncsi lennék a hangodra.:) Ui: Én is éneklek :)
2012. jún. 25. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hülyén fog hangzani,de én utcára is mennék majd énekelni:) Jó így elég furcsa,de most akarok elkezdeni gitározni magamtól és ha már belejöttem akkor lehet hogy kimegyek. Sok tehetséget utcán fedeztek fel.:) De persze ez nem koldulás vagy mittudom én,csak szeretek énekelni és ennyi :)
2012. jún. 25. 13:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat! :) Első: Már én is gondoltam youtube videóra, lehet, hogy holnap megcsinálom. Tudom hülyén hangzik huszonéves férfi létemre, de néha elég szégyenlős vagyok éneklést tekintve. Lehet emiatt nem jutok előrébb. :| Privátodat szoktad nézni? Csak mert, ha majd felteszek, elküldöm a linket.
2012. jún. 25. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Mind a kettő válaszoló én vagyok :) Igen szoktam nézni és nagyon várom :) Ha küldesz akkor tudok véleményt mondani és segíteni hogy merre indulj :)
2012. jún. 25. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!