Hogyan kezdhetnék majd el dobolni?
Figyelt kérdés
ritmus érzék van, de dob még nincs:( kell-e ahoz külön ének órákra járni vagy ilyesmi?2011. ápr. 9. 20:15
1/2 anonim válasza:
Hát ez ettól függ, hogy hova mész tanulni. Ha zeneiskolába mész tanulni, akkor elvileg kell szolfézs oktatás is, legalábbis nekem kellett, amikor gitároztam. Ezek külön órák voltak, de a gitárórákon is keményen volt elmélet persze, gitározni csak később kezdtünk ott is komolyan. De nem mindenhol van amúgy így. Ha magántanárt keresel, akkor a jobb magántanárok is beleveszik a tanításba a szolfézst, de van olyan, aki nem, pedig szerintem hasznos:) Én sosem szerettem, de azért a mai napig hasznát veszem.
2/2 anonim válasza:
én még általánosba jártam dobra. kellett szolfézs. és volt elmélet de nem nehéz. dobverő kell majd meg ha nincs dob akkor vetetnek veled ilyen gumiból készült vackot aminek nincs hangja mert csendes gyakorlásra való csak ha ráütsz olyan érzés mintha dobot ütnél. amúgy fasza végig gyakoroltatnak veled mindent ami ütős és neki van nemcsak sima dobokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!