Nektek ebben az évben melyik Euróvíziós dalfesztiválos dal tetszett a legjobban? (2012)
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 10:56
1/6 anonim válasza:
Nekem egyikse. Nagyon gyenge volt az összes produkció. Habár a nagyik egész jó hangulatot teremtettek. :D Party for everyone!!
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem ők csaj azért tetszettek, mert nem azt a szokásosat csinálták.
De amúgy akik nagyon tetszettek:
Norvégia - Stay
Románia - Mandinga
Svájc - Unbrakable
És persze Magyarország
2012. jún. 26. 06:48
3/6 chrishu válasza:
Nekem Svéd tetszett, de a legjobb akkor is 2006-ban volt Finnország képviseletében :D
4/6 anonim válasza:
Nem is tudnám mindet felsorolni, nagyon sok dalt megszerettem, azóta is hallgatom őket. De ami a kezdetektől fogva az első nálam, az az izlandiak dala: Gréta Salóme és Jónsi: Never forget.
5/6 anonim válasza:
nagyon sok tetszett, de leginkább ezek:
Dánia (Soluna Samay-Should've Known Better)
Málta (Kurt Calleja-This Is The Night)
Görögország (Eleftheria Eleftheriou-Aphrodisiac)
Törökország (Can Bonomo-Love Me Back)
Ciprus (Ivi Adamou-La La Love)
Moldova (Pasha Parfeny-Lautar)
6/6 anonim válasza:
Nekem az abszolút ledvencem Nina Zili dala volt olaszországból, a második a svéd, de sok jó dal volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!