Melyik fesztiválon lehet normálisan bulizni?
Szigeten már voltam egy napot, de a tömeg miatt alig lehetett megmozdulni. Egy élmény volt, de több napot nem hiszem hogy kibírtam volna.
Volt fesztivállal kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? Értem ezt a fesztivál feelinget, meg minden, de én a koncertekre mennék! Bulizni szeretnék, élvezni a koncertet ahelyett, hogy egy helyben nyomorognék, és esetleg egy ördög villát még fel is tudok mutatni... Ott is akkora a tömeg mint a Szigeten? Az egyik koncertre mindenképp el akarok menni, de legszívesebben mennék mind a négy napra, viszont félek hogy nem tudnám úgy élvezni mind ezek miatt a fesztivált, amennyit utazási költséggel együtt kiadok rá! (mert egyébként meg szerintem baromi jó árban van)
Köszi a válaszokat:)
Rockmarathon
Állítólag sokan lesznek, de lesz hely
Köszi a választ mindenkinek:)
A SZIN - ről már hallottam, de igazából nem tudom hogy kik lépnek fel. Sőt, egy fesztivált sem figyeltem, csak a TV - ből hallottam, hogy kik jönnek, és akkor néztem utána. Szóval nem kifejezetten a Volt - ra akarok menni, mert baromi messze van, az ország másik vége nekem:D Csak az előadók olyanok, hogy ha már egy nap 11.000 akkor 28.000 az még simán belefér 4 napért. De lehet hogy úgy lesz, hogy elmegyek arra az egy koncertre, aztán ha tetszik, akkor jövőre majd bevállalom a többit is:) (bár szerintem a nap végére már bánom majd hogy napi jegyet vettem, és nem bérletet:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!