Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lesz velem, ha még a...

Mi lesz velem, ha még a húrokat se tudom normálisan lefogni?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el gitározni, de elbizonytalanodtam, mert egy akkordot se tudok normálisan lefogni. A fémhúrok túlságosan vágják az ujjaim, de ezt még ki is bírnám, csak olyan erősen kell lefogni a húrt, hogy ne szólljon tompán, hogy egyszerre 1 max 2 ujjamal tudom.

Nagyon meg szeretnék tanulni gitározni, de most kétségbe vagyok esve. Mit tanácsoltok?

2012. ápr. 29. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez így megy... úgy tudom egy idő után meg fog keményedni a bőr az ujjadon és akkor jobb lesz. Csak így tovább, ne add fel!
2012. ápr. 29. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, menni fog majd. :) Mindenkivel így van elsőre. Fáj és nehéz lenyomni, de egy idő után menni fog. Meg fogja szokni a kezed és minden oké lesz. :)
2012. ápr. 29. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyitől fel akarod adni, akkor kösd fel a gatyád... ez, - és még jó pár dolog - először mindenkivel így van. Körülbelül 2-3 hét után meg sem fogod érezni, mert megkeményedik az ujjaidon a bőr... teljesen természetes lesz lefogni a húrokat.
2012. ápr. 30. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
hasonlóan jártam énis..azthittem 7év zongora után semmiség lesz nekem, de nem így lett :D nagyon nehéz, de nem adom fel..szenvedek vele :D
2014. jan. 3. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!