Miért van az, hogy Adele számait gond nélkül el tudom énekelni, viszont Adam Lambert esetében már nem találom el az igazán magas hangokat?
Figyelt kérdés
Aguileránál is van, amikor kijön a legmagasabb hang, de van, amikor nem.
Hogyan tudnám fejleszteni a hangom?
2012. jún. 21. 15:27
1/5 A kérdező kommentje:
Pl. a Better than I know myself-nél a "myself"-fel akadtak ilyen gondjaim...
2012. jún. 21. 15:32
2/5 anonim válasza:
Énektanárral. Amúgy meg minél többször kell gyakorolni a dalt!
Sok sikert! (;
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, az énektanár valóban jó ötlet lenne, de se időm, se pénzem nincs rá sajnos. :)
2012. jún. 21. 18:06
4/5 anonim válasza:
Szerintem azt a zenét tudjuk jól elénekelni amelyikbe beleéljük magunkat. És ha lány vagy akkor szerintem tényleg beleéled magad, mivel nem fiú vagy, hogy Adam Lambert-et énekelj.
5/5 Glambert4 válasza:
Hát Adam vokális tartománya a tenor, amely több mint három és fél oktávot fog át: B2-B5 . Az 5. oktávot is tudja képezni amire nem sok énekes képes :) . Lehet hogy itt van a gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!