Egy magyar "történelmi metál" banda nevét keresem, az egyik klipjük egy várban játszódik, melyik lehet ez?
Figyelt kérdés
Egy-két éve láttam a klipjüket YouTube-on, amit egy várban fogattak. Az énekes félmeztelen volt és hihetetlen magas hangon tudott énekelni, a zenekar összes tagja viszonylag izmos volt és tűzött a nap, amikor a klipet felvették. Talán magyarok hőstetteiről, vagy történelmi eseményről énekeltek magyarul. Melyik lehet ez a banda? Köszi a segítséget!2012. máj. 29. 20:59
1/7 anonim válasza:
Cool Head Clan ? Akela? nemtudom rapper vagyok.
3/7 anonim válasza:
Hát Kárpátia tuti nem. Azok csak vinnyognak, hogy jaj Nagy Magyarország meg hogy utálom Gyurcsányt meg Orbánt és elzengik a saját nagy világ megváltó politikai nézeteiket. nagy ívbe tesznek a magyarok hőstetteire. Lehet inkább Kerecsensólyom vagy Dalriada. A leírásod alapján szerintem valami pogány beállítottságú együttes lehetett ezért is írtam a kettő fentit, de Kárpátia vagy más nemzeti rock biztos, hogy nem. Még hogy Kárpátia hehe vicces.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. A Kárpátiát ajánló illető valószínűleg hasból válaszolt, vagy nem olvasta el a leírás, de azért örülök, hogy írt.
Nézegettem a két együttes klipjeit, de nem hiszem, hogy ők lettek volna. Egészen kis amatőrnek tűnt a banda, mikor láttam és az énekesnek igen rövid haja volt. Valószínűleg egy kevésbé ismert, vagy kevésbé népszerű együttesre gondolok és remélem, hogy jönnek még hasonló ötletek.
2012. jún. 7. 11:12
7/7 anonim válasza:
Szerintem erre gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!