Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Indie rock zenét hallgatsz?

Indie rock zenét hallgatsz?

Figyelt kérdés

Ha igen, ki/kik a kedvenced/kedvenceid?

16/L

2012. jún. 21. 08:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hallgatok,szinte csak azt.

A kedvencek pedig:

Arcade Fire,White Lies,Kasabian,Oasis,Keane,Stereophonics,Beady Eye,Kaiser Chiefs,Foster the People,The Vaccines,Two Door Cinema Club,Kings Of Leon,Snow Patrol stb.

És Neked kik a kedvenceid?

17/F

2012. jún. 24. 09:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem a Bloc Party, The Kooks, The Fratellis, Walk The Moon, The Thermals, Cajun Dance Party, Peter Bjorn and John, The Strokes, The Vines etc. :))
2012. jún. 25. 23:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Bloc Party-nak néhány számát szeretem,The Kooks-ot is bírom,tőlük a kedvencem a Sway :) Walk the Moon még egész friss banda,tőlük az Anna Sun-t ismerem/szeretem :D The Strokes is oké,viszont az énekesüknek Julian Casablancasnak jelent meg szóló albuma,azt viszont nagyon szeretem,jó album lett. :)
2012. jún. 26. 01:15
 4/12 anonim ***** válasza:
a walk the moon-t én is szeretem, hallgatok még metricet (bár az lehet h indie pop) exlovers,bee and flower,fiona apple
2012. jún. 30. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
jaj milyen jó látni, hogy mások is hallgatnak olyasmit, mint én!
2012. jún. 30. 15:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi legalább tudjuk hogy mi a kultúra. ;)
2012. júl. 1. 18:57
 7/12 anonim ***** válasza:

aha, és nagyon örülök, hogy rátaláltam :) nem csoda, hogy eddig nem tudtam, hogy van ilyen mivel a környéken a lakodalmas meg az elektronikus csörömpölés hódít -.-

bár még csak most ismerkedem a dologgal de amik bejöttek:

Foster the People, The Killers, Oasis, Fratellis, The Kooks

ezért figyelem a kommenteket aztán rákeresek a többire is :)

2012. júl. 7. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:
2012. júl. 26. 00:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Jah látom indie rock a kérdés. Ezek között van néhány indie pop is, bocsesz. :)
2012. júl. 26. 00:43
 10/12 anonim válasza:
Na ez pont kapóra jött, én sajnos csak a walk the moon-t, a foster than people-t (amúgy velük kezdtem) és a snow patrolt ismertem. Kezdőnek számítok a témában, de most belehallgattam azokba, amiket írtatok! :DD
2012. okt. 8. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!