Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen együttesek dolgozták...

Milyen együttesek dolgozták fel eddig az Amon Amarth számait?

Figyelt kérdés

Mostanában futottam beléjük, és tetszenek a számaik. Dallamosak, a szövegük is érdekes, csak az énekes hangja az, ami (legalábbis az én fülemnek) valami rettenet.

Azt tudom, hogy a Twilight of the Thunder God című számukat a Sabaton feldolgozta a Carolus Rex albumon. Az nagyon is jó lett. Hasonlókat tudtok esetleg?

2012. jún. 21. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Feldolgozást nem tudok sajna, de én is így vagyok ezzel amúgy :D pl Gods of war arise ahogy kezdődik tetszik, de a csávó hangja nem jön be:/ pedig hallgatok más metált amibe ordítanak, de nem mind tetszik:S
2012. jún. 21. 00:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha még csak üvöltene... Üvöltsön csak, ha neki úgy jó! Az engem sem zavar egyáltalán. Inkább az, hogy... nem értek hozzá, de én úgy írnám le, hogy nagyon torokhangon énekel, és a szövegből gyakorlatilag semmit nem érteni, csak egy nagy hörgés az egész, ami hazavágja az amúgy jó dallamot is.

A Sabaton ezt nagyon jól kiküszöbölte, de az sajnos csak egy szám.

2012. jún. 21. 00:32
 3/5 anonim ***** válasza:
2012. jún. 21. 00:34
 4/5 WorfHadnagy ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=k1PydNZvYV4 Bár ebben is hörgőének van, lehet érteni, a zenei alap akusztikus, úgyhogy nincs, ami elnyomná. :-) A Sabaton-féle feldolgozás nekem is jobban tetszik, mint az eredeti.
2012. aug. 6. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez a Sabatonos verzió nem tetszik, az eredeti nagyon jó és szerintem ehhez a zenéhez maximálisan illik ez a mély hörgés.
2012. dec. 10. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!