Az ciki, ha a kedvenc énekesem Jon Bon Jovi?
Figyelt kérdés
18/F2012. jún. 19. 21:30
1/10 anonim válasza:
Miért lenne az? Nekem is nagy kedvencem, rajta nőttem fel
20F
3/10 anonim válasza:
ide jutott a világ hogy ha valaki Bon Jovit hallgat az cikinek érzi aki meg Sp-t és társait az meg büszkélkedik is vele?
4/10 anonim válasza:
bírom az ilyen kérdéseket. ha megdicséred a kérdezőt az jó, hiszen ezt várja. ha azt mondod, hogy igen, ciki, akkor már le is szavaz vagy értetlenkedik, hogy: "óó de miért??".
az meg hogy ha komolyan gondolta a kérdést, az erősen lol. 18 évesen tudjon már kiállni valaki a saját ízlése mellett.
5/10 anonim válasza:
dehogy is!! Bon Jovi nagyon jó! Ezek a normális zenék, s nem az amit Fluorék, Justin Bieberék, meg a többi szerencsétlen leművel :)) Légy büszke arra hogy ő a kedvenc énekesed. Én is szeretem Bon Jovit, s még több jó énekest/együttest is, de nem tudok dönteni köztük mert mind olyan jók :D
6/10 anonim válasza:
Dehogy ciki! Hallgasd azt, ami a lelkednek kedves. Én pl. nagyon szeretem Hayley Westenra, a Secret Garden és a Celtic Woman dalait. Aki bele mer kötni abba, hogy mit hallgatsz, azzal ne foglalkozz.
7/10 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
Én nagyon szeretem a Bon jovi-t!
13/F
9/10 anonim válasza:
egyáltalán nem az enyém is az!!ez még zene..a mostaniakkal ellentétben
10/10 anonim válasza:
Jézus!! Hát a Bon Jovi az királysáááág!!!! <3 <3 <3 Imádás:) <3 <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!