Meg lehet állapítani abból valaki milyen lelki állapotban van, hogy épp milyen zenei műfajt hallgat/szeret?
Figyelt kérdés
Én nagyon szerettem régen a Linkin Parkot (évekig), majd jött Ákos, aztán a komolyzenék, filmzenék, most a funky-t szeretem.2012. jún. 17. 21:31
1/2 anonim válasza:
Ha pl. nagyon sok DSBM-et (depresszív/szuicid black metal) hallgat, felteszem nem elégedett az életével :)
2/2 anonim válasza:
elsővel nem értek egyet.
és nem lehet megállapítani a zene alapján. se a metál se a rock se ezeknek semmi köze a lelki állapotodhoz aztszereted? azt halgatsz.. aki más műfajt halgat az se azért mert olyan a kedve hanem azt szereti... én metál/rock/punk műfajba mozgok és gitározok is!... és elégedett vagyok az életemmel. mégis játszok szomorkásabb hangulatú dalokat akkor is mikor tök jó kedvem van. szóval a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, ez kb olyan minthogy most te eltökélnéd, hogy hmmmm.. egy évig csak szomorkásabb zenéket halgatok, és egy évig szomorú leszek... szóval ..:D aki értette értette. aki nem az így járt..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!