A videóklipekben mért tátognak a zenészek?
Figyelt kérdés
pl:a rock együttesek is tátognak videóklippekbe amikor ők nem szoktak koncerten...én kérdeztem azt hogy mért tátognak...2009. júl. 4. 20:20
1/2 anonim válasza:
Ha a klipeket is élőhanggal vennék fel,borzalmas lenne a végeredmény.Azonkívűl a videoklipek tulajdonképpen reklámok,amelyekben tökéletesen,stúdióminőségben kell szólnia az adott dalnak.
De nem feltétlenül kell tátogniuk,énekelhetnek is közben,csak sok értelme nincs,mert...
1.Úgysem lehetne hallani belőle semmit a végleges verzióban,mert minden esetben a stúdiófelvételt keverik alá.
2.Gyorsan kimerülne az énekes,mivel egy videoklip elkészítése órákig,olykor napokig is tarthat.
2/2 anonim válasza:
Pontosan amit az előző válaszoló írt, de még annyival kiegészíteném, hogy gyakran lassabban (vagy néha még gyorsabban) játsszák közben a számát az eredeti sebeségénel forgatás közben, nem tudom talán így dögösebb a mozgásuk vagy nem tudom, de ilyen esetekben is elég nehéz lehet lassítva énekelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!