Mi a véleményetek az Ibanez GSA6JU elektromos gitárról?
Figyelt kérdés
Találtam egyet egész jó áron, rákerestem Google -ön, említve van, hogy kezdő gitár:
Viszont ezt most hogy értsem? Egy ideje gitározom, s szívesen cserélnék, viszont nem tudom, hogy milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban. Szerintetek?
2012. jún. 14. 12:04
1/2 anonim válasza:
nem rossz gitár, de ha egy ideje gitározol, feltételezem van valami alapfelszerelésed, pl erősítő meg ilyenek, ez egy gitár szet, tehát ez nem csak a gitár hanem minden amit a képen látsz, viszont én óva intenélek az ilyen szetektől, pláne ha van már egy kis gyakorlatod, ennyi pénzből mást is kilehet hozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia :)
Természetesen, én is sokallom a szettért az árt. A hírdetésben, amit találtam csak maga a gitár van jelen :)
2012. jún. 16. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!