Nem lesz gáz, ha énekelek? (Sulis "Ki mit tud")
Figyelt kérdés
A hanganyag linkjét megpróbálom egy kommentben elküldeni. Az a helyzet, hogy minden évben megfogadtam, hogy fellépek a műsoron, de nem volt merszem, aztán most, hogy ballagok (csak 8.), fogtam magam és feliratkoztam énekléssel. Egész délután azon rágódtam. hogy mit adhatnék elő, végül Adelenél kötöttem ki. Nagyon átlag hangom van és nem mennek a magas hangok, viszont más dalt nem szeretnék énekelni(csak ha muszáj). Nagyon leégetném magam, ha ilyen hanggal fellépnék?2012. jún. 13. 21:32
1/3 anonim válasza:
Nem az számít hogy milyen a hangod, talán egy kicsit, az a fontos, hogy a ki mit tudon jól érezd magad!
Ha esetleg valaki kinevetne vagy ilyesmi, akkor hívd fel a színpadra, hogy o énekelje el szebben!
2/3 anonim válasza:
Ha nem sikerül olyan jól a produkció, akkor is szerintem egy hét múlva elfelejtik, szóval ne aggódj:) Nem tudom, most ballagsz-e vagy gimibe jársz, de ha ballagsz, akkor főleg elfelejtik:P Szerintem próbáld ki magad nyugodtan, ha nem vagy lámpalázas típus! :) Sok sikert, ha holnap lesz:-)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a biztatást, végül nem csak hogy megúsztam a kinevetést, hanem még sikítoztak is :D Rendkívül jó érzés volt :)
2012. jún. 17. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!