Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Filmzene, vagy ahhoz hasonló...

Filmzene, vagy ahhoz hasonló szám a rádióban. Harsona vagy tuba vmi ilyesmi szól végig, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem hallgatok rádiót, de pár éve még ment egy ilyen, fogalmam sincs mi lehet (pedig biztos valami ismert, és nem komolyzene, a Sláger rádión sokat ment), az egész ilyen filmzene szerű, szövege nincs, kicsit a Rózsaszín Párducra emlékeztet, trombita vagy harsona szólal meg benne, rögtön az elején, ez a fő hanszer benne végig Nagyon kitünt mindig mikor ez megszólalt a többi zene között. Jó lenne ha jönnének tippek!

2012. jún. 13. 10:21
 1/8 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=kh3wcEFOG2E Ez ugrott be hirtelen, bár ebben nem harsona szól!
2012. jún. 13. 13:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, végre válaszolt vki, sajnos nem ez az, de ezt hallgasd már meg, ILYESMI jellegű csak persze nem ilyen komor, de tényleg ehhez hasonlít! http://www.youtube.com/watch?v=KutRMP7e7-4&feature=relmfu
2012. jún. 13. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem szól benne orgona?
2012. jún. 14. 02:34
 4/8 A kérdező kommentje:
hát ezt nem tudom megmondani
2012. jún. 14. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, hát ami nekem kitűnt egyszer a rádióból az Az operaház fantomja volt. Végül is filmzene.
2012. jún. 17. 00:10
 6/8 anonim ***** válasza:

hm.

Vangelis: A paradicsom meghódítása (Conquest of Paradise) gyakran megy a rádióban, és sok benne a rézfúvós. Nem lehet, hogy az? Keress rá.

2012. jún. 25. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, sajnos nem ez az, talán nem is kellett volna odaírnom h "ismert": ) ennyire nem ismert azért mint ezek az ősi slágerek. fogalmam sincs mi lehet...
2012. jún. 26. 17:58
 8/8 anonim válasza:
pörgõs szàm? nekem nagy kedvencem a Ride of the Valkyries Wagnertõl. Az is hassonlò lehet. Még règen ment mesèkben is. Pròbàlj ràkeresni. (16/egy tubàs)
2013. máj. 28. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!