Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárt...

Milyen elektromos gitárt vegyek metalra?

Figyelt kérdés

Mindenki mást mond úgyhogy nem tudom melyik a nyerő :S

60000 FT alatt akarok.Egy LTD EC-10 et néztem ki magamnak vagy egy Cort CR-100-at.Mások azt írták hogy a Cort az megbízható meg ilyesmi más meg azt hogy nagy tűzifa rakás az egész.Az LTD EC-50-ről néztem videókat és nagyon bejött szóval az EC-10 se lehet olyan rossz.De ha van más ajánlat akkor bármi jöhet csak ne Klasszikus hambucker hangszedős mint PL Vintage v99

2012. jún. 12. 17:59
 1/10 Perutek válasza:
Bármi ami Cort, Ibanez és 45-100 ezer körül van (Személyesen egy Cort X6-al rendelkezem, az elég fasza. ;P).
2012. jún. 12. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem Cort X-1 es gitárom van és nagyon szeretem, tökéletes gitár egy kezdőnek! Hardcore/metalcore-t játszok rajta. 40.000.- Ft ért meg tudod venni, ha 60.000.- Ft alatt szeretnél gitárt, nem is javaslok mást, csak Cort gitárokat, ár-érték arányban nem találsz jobbat, elérhető áron kínálnak olyan jó minőségű gitárokat, melyek a sokkal drágábbakkal összehasonlítva is megállják a helyüket!
2012. jún. 13. 08:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Ibanez GAX30 amit a figyelmedbe ajánlanék, egyébként az lenne a legjobb ha bemennél hangszerboltba egy már előzőleg kitalált listával és megnézegetnéd ezeket, egy eladó segítségével vagy vmi más hozzáértővel.
2012. jún. 13. 12:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Vayg nagyon pozitív hozzászólásokat kaptam az Epiphone Les Paul 100-ról is. Arról vélemény?
2012. jún. 13. 13:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon vagyok híve a Cort X1-nek mert eresztenek a húrok és gyakran kell hangolni :S
2012. jún. 13. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
attól függ mennyire igényled tremolo vagy vibrato használatot. Ha nem vagy gyakorlott gitáros ez szerintem először csak lassítja a tanulást. Szerintem mindenképpen olyan gitárt vegyél, ami 2 humbucker pickupos a hangzás miatt ez illik a zenéhez, fix húrlábas ,hogy ne keljen hangolgatni (ez persze csak vélemény ha neked kell tremolo akkor vegyed) mert az olcsóbb gitárokon ezek a nyújtószerszámok könnyen elhangolhatják a gitárt meg fölösleges + lenne ha nem használod ki, Ami a legfontosabb még szerintem a kényelmes nyak. A gitár kényelmessége nagyon fontos, egy kényelmetlen széken te sem szívesen ülsz sokáig, ahogy egy kényelmetlen hangszeren sem szívesen játszol sokáig. Az említett LTD például egy jó alternatíva, a V99 szintén, azon felül nézegess még Ibanez és Cort gitárokat és az alapján dönts ami neked legjobban bejön kényelemre és hangzásra is.
2012. jún. 13. 20:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Én az Epiphone les paul 100 mellet döntök mivel húrlábas LP fórma és jó hangja is van..a kényelméről nem sokat tudok
2012. jún. 13. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
a nyakát sajnos én sem tudom, viszont gy emlékszem ,hogy súlya z van rendesen
2012. jún. 13. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:
A Cort X-1 esem teljesen jól tartja a hangolást, semmi bajom nincs vele, bár nem is nagyon használom a tremolót.
2012. jún. 14. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Attol is függ hogy milyen metalt akarsz.Én pl Thrash /heavy /Black metálra Jackson RRXMG-t akarok.Csak annyi hogy az 190.000 körül van.
2012. júl. 2. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!