Miért szereti annyi ember a Dubsteppet?
Értelmetlen, semmi mondani valója, nincs benne semmi érzelem, egy rakás hang.
Értelmetlen hülyeség és nem értem a sok embert hogy hogy hallgathat ilyet.
Ennyi erővel a pop-ot miért szeretik annyira? A legtöbbet hallgatott műfaj, és talán a legbutább is.
Dubstep-nek meg nem az a célja, hogy történetet meséljen el, vagy érzelmes legyen, bulizós műfaj.
aki szereti, az tudja miért szereti, neked meg hiába magyarázom, úgy is el fogod utasítani! igaz? eleve így tetted fel a kérdést. ez látszik rajtad, akkor nem tudom, miért tetted fel a kérdést.... csak szidni, meg elmondani a véleményed....
igen, egy rakás hang, és mint tudod, a hangok érzéseket tudnak generálni...( ok, mondjuk nincs konkrét mondanivalója(bár ez sem igaz mindig mert szöveg is létezik ám... meg te is elképzelhetsz bármit vele kapcsolatban - de. valami hangulatot ad) te pl ebben nem látsz semmit, nekem meg tetszik. most erre mit lehet mondani? nem ezt fogom hallgatni, ha azt akarom hogy a lelkemben megszakadjon valami, nyilván, akkor bedobok vmi zongoradarabot, de ez meg szórakozás, és izgalmas hangzás... oksi? neked nem ad semmit, nekem meg igen. van aki meg iszik és szétesik rajta, ezért is szerethetik (én pl azt épp nem teszem, de attól még ez is egy ok...)
Házibuliba nem pont egy Shakirára fogod rázni a pic.sádat matt részegen. A dubstep az a műfaj amire ülve kb ugyan úgy lehet táncolni, mint állva. Amit pl egy Shakirára nem lehet elmondani. Kegyetlenül jó amikor ülsz a haverjaiddal valahol piáltok minden ami kell ge/ci jó a hangulat és mindenki pumpál és dölöngél mindenhova, erre azok is tudnak táncolni, akik alapból kurvcára nem tudnak.
Felszabadultságot ad. Semmire se gondolsz közbe, semmi se rossz. A dubstep maga a party hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!