Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szereti annyi ember a...

Miért szereti annyi ember a Dubsteppet?

Figyelt kérdés

Értelmetlen, semmi mondani valója, nincs benne semmi érzelem, egy rakás hang.

Értelmetlen hülyeség és nem értem a sok embert hogy hogy hallgathat ilyet.

2012. jún. 10. 18:03
 1/6 bbb. válasza:
Az értelmetlenség teljesen relatív. Nekem például segít, mikor nem akarok gondolkodni, hogy erre széteshetek. És elég királyul lehet bulizni rá. Egyébként ez az egyetlen elektronikus zenei stílus, amit meghallgatok, a többit én sem szeretem, de ilyen jelzőket nem aggatok a többire sem, mert ha van rá igény, akkor valami csak van benne. Ha pedig nem tudod megérteni (ahogy pár éve én sem tudtam), és meg akarod érteni, akkor egyszer menj el egy ilyen buliba. Én attól szerettem meg.
2012. jún. 10. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel a pop-ot miért szeretik annyira? A legtöbbet hallgatott műfaj, és talán a legbutább is.

Dubstep-nek meg nem az a célja, hogy történetet meséljen el, vagy érzelmes legyen, bulizós műfaj.

2012. jún. 10. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy ha ezt magadtól nem érted meg, akkor te is értelmetlen vagy.
2012. jún. 10. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:

aki szereti, az tudja miért szereti, neked meg hiába magyarázom, úgy is el fogod utasítani! igaz? eleve így tetted fel a kérdést. ez látszik rajtad, akkor nem tudom, miért tetted fel a kérdést.... csak szidni, meg elmondani a véleményed....

igen, egy rakás hang, és mint tudod, a hangok érzéseket tudnak generálni...( ok, mondjuk nincs konkrét mondanivalója(bár ez sem igaz mindig mert szöveg is létezik ám... meg te is elképzelhetsz bármit vele kapcsolatban - de. valami hangulatot ad) te pl ebben nem látsz semmit, nekem meg tetszik. most erre mit lehet mondani? nem ezt fogom hallgatni, ha azt akarom hogy a lelkemben megszakadjon valami, nyilván, akkor bedobok vmi zongoradarabot, de ez meg szórakozás, és izgalmas hangzás... oksi? neked nem ad semmit, nekem meg igen. van aki meg iszik és szétesik rajta, ezért is szerethetik (én pl azt épp nem teszem, de attól még ez is egy ok...)

2012. jún. 11. 02:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Házibuliba nem pont egy Shakirára fogod rázni a pic.sádat matt részegen. A dubstep az a műfaj amire ülve kb ugyan úgy lehet táncolni, mint állva. Amit pl egy Shakirára nem lehet elmondani. Kegyetlenül jó amikor ülsz a haverjaiddal valahol piáltok minden ami kell ge/ci jó a hangulat és mindenki pumpál és dölöngél mindenhova, erre azok is tudnak táncolni, akik alapból kurvcára nem tudnak.

Felszabadultságot ad. Semmire se gondolsz közbe, semmi se rossz. A dubstep maga a party hangulat.

2012. jún. 24. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
előzővel 1et értek + vannak olyanok is amiknek van mondanivalója pl: still alive szóval szeretjük ;)
2012. júl. 15. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!