Ákos Mindennap című száma csak szerintem szól egy prostiról?
Vagy ez is egy olyan szöveg, aminek mélyebb értelme van?
"A világot mutatnám meg Neked,
De csak simogatom a melledet,
Most az is jó, hogy olcsó vagy,
És nem kell kérni, hogy add magad,"
Mondjuk én ebben nem vélek semmilyen átvitt értelmet felfedezni:D
Elgondolkodtató..
Kérdés csak az,hogy a saját "tapasztalatait" zenésítette-e meg...
elég gyanús:)
valaki oda is kommentelte az egyik videó alá, hogy a "legjobb k*zós szám", és ketten be is lájkolták:D
De am marhajó szám!!!!
Ne feledjétek, hogy a lemez címe, amin a Minden Nap található: Beavatás. Könnyen lehet, hogy saját tapasztalatát vitte bele a dalba, hiszen azon a lemezen annyi mindenbe beavatott minket: édesanyja halálát is "megosztja" velünk rajta (Mum's Dying), és amikor ő maga élet és halál közt lebegett (Gyönyörű Madár), legalábbis állítólag....illetve fiatalkori vidám emlékeit is dalba fűzte (Ilyenek Voltunk, Minden Ami Szép Volt).
Kriszta pedig tisztában van szerintem azzal, hogy a Minden Nap is csak egy múltbéli történetet mesél el, akkor már lassan 1 évtizede együtt volt Ákossal, bolond lett volna, ha emiatt megkérdőjelezi a szerelmét és a hűségét.:) De ezen kívül is ha kibírta mellette a Bonanza és Ákos körül kialakult kultuszt, akkor ez a szerelem mindent kibír.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!