Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallotam egy zenét ami tetszet...

Hallotam egy zenét ami tetszett csak nem tudom a címét se az élőadót vmi partyzós zene mint a majálison szoktak menni. leírnátok ha tudtok ilyet?

Figyelt kérdés

annyit tudtam megjegyezni belőle h : dance tomorrow de az is lehet h nem pont ez

ha tudtok vmi ilyesmi zenét v ez benne van akk írjátok már le v linkeljétek

köszi :D

2012. jún. 10. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Paula Abdul, Randy Jackson - Dance Like There's No Tomorrow

Jonas Brothers - Dance until tomorrow

Depeche Mode - Tomorrow's dance

Evol Intent - Maybe We'll Dance Tomorrow

Am férfi vagy nő az előadó? Ilyen zenét amúgy szerintem én nem ismerek, csak hátha mások igen:D Gondoltam, hátha még ezt nem próbáltad:D Gugll, első találatok:D Remélem köztük van:) Ezeket meg majd én is meghallgatom:)

2012. jún. 10. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi ezeket már néztem youtube on

nem ezek azok

amm nő énekel benne de asszem van benne férfi is kb olyan hanggal mint a florida

2012. jún. 10. 17:28
 3/5 A kérdező kommentje:

nem hiszed el de megtaláltam :D

http://www.youtube.com/watch?v=bapl8RFWBuQ

2012. jún. 10. 17:36
 4/5 A kérdező kommentje:

youtube: dance tomorrow feeling alright ez alapján mert volt még egy kis töredék amit hallottam akk csak nem voltam benne biztos, a zenébe nem dance tomorrow van

azért köszi h segítettél :D

2012. jún. 10. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Oksa:D
2012. jún. 11. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!