Meik ez a zene?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van 1 angol zene amit régóta keresek annyit tudok hogy 1 nő énekli és bennevan a someni time ( nem helyesen irtam ) kb 80-90-es években mehetett. Remélem valaki tudja meik zene ez :) elöre is köszönöm.2012. jún. 10. 14:55
1/3 anonim válasza:
Elég sok olyan szám van a 80-as 90-es évekből, amikor egy női énekes dalszövegében szerepel a "so many time" kifejezés.
2/3 anonim válasza:
Hát ez érdekes lesz így, annyit tudsz róla hogy angol és még pár szót, ami bármiben előfordulhat :S
3/3 A kérdező kommentje:
sajnos igen, elég ismert a zene és az előadó is, valamikor tudtam ki énekli, de már nem tudom. 70-80-90 es években lehetett sláger
2012. jún. 10. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!