A válság közepén platinalemez lesz az új CD-je és teltházas koncerteket ad.
Sokan mégis SP-t és Fluort tartják nagy zenésznek :(
2012. jún. 10. 10:11
1/8 anonim válasza:
Az idősebb generációban nagyon népszerű, nekem szüleim, nagyszüleim és nagybátyám is megvette a lemezét.
2012. jún. 10. 10:15
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt vettem észre, hogy főként az idősebb generációban népszerű, de egyre több fiatalt is látni a koncerteken :)
2012. jún. 10. 10:49
3/8 anonim válasza:
Engem szüleim nem rég vittek el egy koncertjére. Az is egy teltházas előadás volt, először rendkívül soknak találtam a jegy árát (asszem 4000ft), később viszont egyáltalán nem bántam meg ,hogy elmentem. A pénzünkért kemény 2 vagy 2 és fél órás koncertet kaptunk és remekül élvezhető volt az egész előadás. Szerintem azért ilyen népszerű, főleg idősebbek körében, mert kevés előadók egyike akit a hírnév nem tett jellemileg tönkre, zeneileg ugyanazt a minőséget tudja nyújtani.
2012. jún. 10. 12:30
4/8 anonim válasza:
"Sokan mégis SP-t és Fluort tartják nagy zenésznek :("
Nézd..a 10 éves lányok körében érthető okokból nem annyira népszerű Zorán..._.)
2012. jún. 10. 12:32
5/8 rajcziz válasza:
Igazi Zenét játszik, élvezi, amit csinál, és van a dalszövegeknek mondanivalója.
2012. jún. 10. 13:22
6/8 anonim válasza:
A mai 30-as embereknek még "rendes"gyermekkoruk volt...
Bele sem gondolok,mi lett volna,hogyha Halász Judit helyett a félhülye Fluortomit kellett volna hallgatnom,igényes gyermekdalok helyett...
Kedves kérdező..nem bántásból,tényleg.De hogy lehet egy lapon említeni Zoránt,és ezeket a média által favorizált kis botsáskákat?
2012. jún. 10. 13:33
7/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem lehet őket egy lapon említeni :) csupán felmerül bennem a kérdés, hogy ha valaki igénytelen "mű" zenére nyökög valamit, miért nagyobb szenzáció, mint egy minőségi élő koncert.
Úgy látom, másnak is feltűnt, hogy élvezettel csinálják. Nekem nagy kedvencem lett a Kóló, egyszerűen jó nézni a zenészek arcát is közben. Látszik, hogy nem kényszerből vannak ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!