Milyen jó drum and bass előadókat tudtok felsorolni?
Amiket szeretek az kb. Pendulum, The Qemists, Technical Itch, Ebony Dubsters, Black Sun Empire, meg egy-két orosz előadó...
Igazán jó előadók érdekelnének, ahol nem túlzottan monoton a zene, bár az általam felsoroltaknál is van monotonabb szám...
Hát ilyen konkrétan nem is vágom a témát. Nem divatból hallgatok drum and bass-t, más műfajoknál se tudok alfajokat szétválasztani. Olyanokra gondoltam kb. mint, amilyeneket felsoroltam... és tényleg kevésbé monoton...
Első válaszolónak: köszi utánanézek azoknak is!
Nos igazából nem tudom az izlésedet ezért olyanokat írok amik nekem tetszenek és valamelyik hátha neked is tetszik:
State of Mind, Concord Dawn,ill skillz, logistics, kind of zero, bachelors of science, de vannak nagyon zúzosak is pl: Noisia, Phace vannak még nagyon sokan csak párat emeltem ki akik sztem tényleg nagyon jó zenéket csinálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!