Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mitől zúghat a gitárom?

Mitől zúghat a gitárom?

Figyelt kérdés
Nemrég leköltöztem az emeletről a földszinti szobába. Azóta nem tudok normálisan gitározni. Amikor játék közben elengedem a húrokat, elkezd zúgni. Ez annyira zavaró, hogy zene alatt is hallom.Ezt az emeleten végképp nem tapasztaltam. Az is eszembe jutott, hogy esetleg valami földelési probléma lehet, de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz. Apukám azt mondja, hogy a lenti konnektorok ugyanúgy vannak bekötve mint az emeleten.

2012. jún. 9. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy földelés.

Valószínűleg lent egyáltalán nincsen, ami egyébként sem túl szerencsés.

Jobb esetben a konyhában és fürdőben úgy van bekötve, onnan esetleg hosszabbítóval (vagy akkor már az emeletről) tudsz levinni földelt csatlakozót.

Hadd kérdezzem már meg, te amúgy mennyi idős vagy?

2012. jún. 9. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:

29 vagyok.

A lenti szobám egyik falának túlsó oldalán van a villanyóra. Próbáltam a gitárral távolodni tőle, de nem érzékeltem változást. Nem hiszem, hogy az olyan jelentős mágneses teret produkál, ami hatással lenne a gitárra.

2012. jún. 9. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos ,hogy a konnektor földelése lesz a baj, nálam is ugyanez a probléma.
2012. jún. 10. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem is földelés. egyszer felléptem egy helyen, ahol rossz volt a földelés, ideig nem fogtam a gitárt, majd amikor hozzáértem a tremolókarhoz, úgy meg***ott az áram öröm volt nézni. inkább húzz le hosszabbítóval földelt vezetéket.
2012. jún. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!