Mitől zúghat a gitárom?
Figyelt kérdés
Nemrég leköltöztem az emeletről a földszinti szobába. Azóta nem tudok normálisan gitározni. Amikor játék közben elengedem a húrokat, elkezd zúgni. Ez annyira zavaró, hogy zene alatt is hallom.Ezt az emeleten végképp nem tapasztaltam. Az is eszembe jutott, hogy esetleg valami földelési probléma lehet, de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz. Apukám azt mondja, hogy a lenti konnektorok ugyanúgy vannak bekötve mint az emeleten.2012. jún. 9. 19:25
1/4 anonim válasza:
Biztos, hogy földelés.
Valószínűleg lent egyáltalán nincsen, ami egyébként sem túl szerencsés.
Jobb esetben a konyhában és fürdőben úgy van bekötve, onnan esetleg hosszabbítóval (vagy akkor már az emeletről) tudsz levinni földelt csatlakozót.
Hadd kérdezzem már meg, te amúgy mennyi idős vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
29 vagyok.
A lenti szobám egyik falának túlsó oldalán van a villanyóra. Próbáltam a gitárral távolodni tőle, de nem érzékeltem változást. Nem hiszem, hogy az olyan jelentős mágneses teret produkál, ami hatással lenne a gitárra.
2012. jún. 9. 19:55
3/4 anonim válasza:
Szinte biztos ,hogy a konnektor földelése lesz a baj, nálam is ugyanez a probléma.
4/4 anonim válasza:
szerintem is földelés. egyszer felléptem egy helyen, ahol rossz volt a földelés, ideig nem fogtam a gitárt, majd amikor hozzáértem a tremolókarhoz, úgy meg***ott az áram öröm volt nézni. inkább húzz le hosszabbítóval földelt vezetéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!