Éneklés közben miért kezdek el szédülni?
valószinüleg nem jól veszed a levegőt..énektanárnál voltál?
nekem is volt ilyen gondom:) (Én is énekelek elég régóta)
én pont akkor szédülök, amikor jól veszem a levegőt. persze nyilván nem mindig: az szokott lenni, hogy ha mondjuk egy hét kimarad az óráim között és utána órán elkezdek énekelni egy dalt, akkor ugye egy hét után odafigyelek arra, hogy jól, helyesen vegyem a levegőt (meg ugye akkor máshogy is használom), amire mondjuk annyira masszívan nem figyeltem a kimaradt egy hét alatt. ilyenkor több oxigén jut az agyba, amire úgy reagál a szervezet, hogy szédülsz. nyugi, idővel elmúlik/hozzászokik a szervezeted és nem fogsz szédülni.
mondjuk azt se felejtsd el, hogy a levegővételt nem szabad erőltetni! csak úgy lélegezz, ameddig kényelmes. és a levegőt mélyre vedd (egyszerűbben úgy tudom mondani, hogy a effektíve a hasadba - szóval belégzésnél a hasad kikerekedik, na).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!