Melinda- kérdése:
Mit tegyek a hangommal?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Nem az a profi énekhangom van de nem is a legrosszabb nagyon szeretek énekelni de mikor meghallom ahogy akár egy 8 éves is énekel és bámulatosan. Szóval elbizonytalanodom és úgy gondolom inkább abba hagyom. Szeretnék énektanárhoz járni valamikor. Mivel nem tudjuk fizetni a magánénektanárt, de nem akarom abbahagyni az éneklést. Mit tanácsoltok?Várjak míg idősebb leszek?2012. jún. 6. 20:53
1/3 kadarjani 

válasza:

magánénektanár? miért nem mész el 1 zeneiskolába... ottis tanulhatsz éneket sőt altalában van alapítványuk és ha olyan helyzetben vagy fizetik is a tandíjat ami amúgy sem egy nagy összeg(10-15 ezer felevente) + mellete tanulhatsz hangszeren is....
3/3 anonim válasza:
Hát én töb mint tíz éve énekelek és tanítok. Leírom a tapasztalatomat, hátha segít....
Nekem a zeneiskola nem jött be. Később kerestem egy magántanárt és rakétaszerűen fejlődni kezdtem. Ma jobban énekelek mint akik akkoriban tanítani szerettek volna a zeneiskolában...:)
Amúgy nem vagy elklésve. A helyedben inkább várnék amég megengedhetek magamnak egy profi tanárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!