Melyik énekes a feat? Nagyon sok számban benne van a feat nevü énekes de még annyira nem hallottam róla. Angol vagy magyar? Mer angol számoknál is benne van hogy feat. Ki lehet az? 16/L
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 13:18
1/15 anonim válasza:
Na szóval, most hogy kihevertem a megrázkódtatást, elárulom, hogy a 'feat' az angol 'featuring' szó rövidítése, ami 'közreműködést' jelent.
2/15 anonim válasza:
tehát pl. Jennifer Lopez feat Pitbull= J. Lo énekel Pitbull közreműködésével! Így világos?
3/15 A kérdező kommentje:
a feat velük énekel?
2012. jún. 8. 13:59
4/15 anonim válasza:
Nem, a feat azt jelenti angolul, hogy featuring(közreműködés) tehát PItbull közreműködik J.Lo.-val.
De amúgy ez a kérdés fake.
5/15 anonim válasza:
FAKE
a kérdésed nem vicces. ennél lehettél volna kreatívabb is.
6/15 anonim válasza:
Mar kb fel eve lattam 9Gag-en... Nem vicces...
7/15 anonim válasza:
Fél éve? Akkor jöttél elő a barlangból?
Lazán 10+ éves poén, kb 5 éve mindenki ismeri már.
9/15 anonim válasza:
ennyire hülye 16 évesen nem lehetsz......
10/15 anonim válasza:
szerintem a kérdezo csak annyira unatkozik,hogy már nem tud mit kitalálni.enniyre hulye senki sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!