Ki a kedvenc énekesetek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 18:37
32/51 anonim válasza:
Darren Hayes, Bon Jovi (Jon Bon Jovi, ha énekes kell), Steven Piercy (RATT)
33/51 A kérdező kommentje:
00:30! Persze, hogy megfelel.
2012. jún. 10. 14:15
34/51 Angleth válasza:
29. válaszoló, király vagy! :D
Nekem örök kedvenc: Queen és Guns 'N' Roses
35/51 anonim válasza:
Magyar:Caramel
Külföldi:Beyonce
36/51 A kérdező kommentje:
Utolsó! Őket én is szeretem.
2012. jún. 12. 15:53
37/51 anonim válasza:
Magyar: Matyi és a Hegedűs, MC Hawer és Tekknő, Kocsis Janika, Melody Boys, Dögös Robi, Kis Grófó, Betli Duó, Bolero, Rodrigo
Külföldi: Hayley Westenra, Celtic Woman (Chloe Agnew, Lynn Hilary, Lisa Kelly, Méav Ní Mhaolchatha, Órla Fallon; Máiréad Nesbitt, de ő nem énekel, hanem hegedűs), Secret Garden, Andrea Bocelli
38/51 anonim válasza:
Szerintem én voltam akit királynak tetszett nevezni a 69%-os válaszadó. Ezúton is köszönöm. Te is király vagy:).
39/51 anonim válasza:
Brian Molko, Kurt Cobain, Bono, Anthony Kiedis
40/51 anonim válasza:
Kedvenc bandám a Junkies. Kedvenc énekesem Csipa(Hooligans). Kedvenc énekesnőm Linda Daemon(Drugzone).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!