Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a kedvenc énekesetek?

Ki a kedvenc énekesetek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 18:37
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:
Michael Jackson!! :)
2012. jún. 6. 20:45
 22/51 A kérdező kommentje:
Őt én is nagyon szeretem. Annyira utálom, hogy meghalt, persze nem Őt, hanem azt, hogy meghalt.
2012. jún. 6. 20:47
 23/51 csirpi válasza:
100%
Michael Buble,Pink,Bob Marley,Laurenn Hill
2012. jún. 7. 10:02
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Nirvana, Alvin és a Mókusok, Tankcsapda, Metallica, Queen, Soundgarden, The Melvins, Alice in Chains, Meat Puppets, Iron Maiden. Áhh sorolhatnám sokáig :) Azért, hogy főképp Rockot hallgatok, Eminem régi számait is nagyon bírom. Na meg a Bud Spencer-Terence Hill filmzenéit is imádom! Nem szégyen ez szerintem :)
2012. jún. 7. 10:37
 25/51 A kérdező kommentje:
Nem szégyen, de még mennyire nem. Te ezt a zenét szereted, tőlem sem áll messze a rock, de azért jobban szeretem a popot.
2012. jún. 7. 12:48
 26/51 anonim válasza:
Mario Del Monaco, Mario Lanza, Yma Sumac
2012. jún. 7. 17:53
 27/51 Alex Fly ***** válasza:
100%

Leonard Cohen

Tarja Turunen (ex-Nightwish)

Till Lindemann (Rammstein)

Anita Hagerland (ex-Mike Oldfield)

Zsizsu (Alhana)

... stb...

Ha együttesekről van szó: régi Nightwish, Rammstein, Ljube, Ljapis Trubetskoy, Fegyelmező Részleg, hétköznaPI CSAlódások, Alvin és a mókusok, Ossian, Lord, P.Mobil, HBB... stb...

2012. jún. 7. 18:04
 28/51 anonim válasza:
100%

MAGNA CUM LAUDE!!!!!

MEZŐ MISI!!!!

2012. jún. 8. 05:50
 29/51 anonim ***** válasza:

huuuhaa hát én kb 5 oldalon keresztül tudnám sorolni kiket szeretek, de most inkább csak a nagyon kedvenceket írom le...:)

The Pretty Reckless, Martin Solveig, Ladyhawke, Foals, Jedward, Paul Kalkbrenner, SuperHeros, Lady Gaga, Cher Lloyd, Pendulum, Crystal Castles, Katy Perry

2012. jún. 8. 12:50
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Én leírom ami eszembe jut, úgy könnyebb lesz:).

Kedvenc banda: Nightwish, Scorpions, Guns N' Roses, Aerosmith, Queen

Kedvenc énekes: Axl Rose, Steven Tyler, Freddie Mercury, Klaus Meine, Kurt Cobain

Kedvenc énekesnő: Tarja Turunen, Joan Jett, Amy Lee, Sharon Den Andel

Kedvenc szám: Guns N' Roses: November Rain, Scorpions: Wind Of Change, Kiss: Rock N' Roll All Night

Kedvenc zenész: Tuomas Holopainen, Slash, Emppu Vuorinen, Gene Simmons, Rudolf Schenker

Kedvenc album: Scorpions: Humanity: Hour I, Nightwish: Once, Guns N' Roses: Use Your Illusion I&II

Ezek zenéről szólnak:D. Remélem megfelel.

2012. jún. 10. 00:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!