Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha valaki sokszor hallgatja a...

Ha valaki sokszor hallgatja a zenét ugyanattól a bandától, akkor ő is ugyanolyanná fog válni mint az a banda?

Figyelt kérdés
Például ha valaki sok Slipknotot hallgat akkor ő is ilyen heavy metalos stilust vesz fel meg maszkokba járkál meg ilyenek?

2012. jún. 3. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Az attól függ, csak rajtad múlik.
2012. jún. 3. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül. én rengeteg slipknotot hallgattam és eszembe nem jutott maszkokban járkálni. oké, a fekete ruha megvolt, de semmi több. mára már azt is kinőttem - ez alatt azt értem, hogy esélyt adtam több zenei stílusnak is és rájöttem, hogy azok is jók.

visszatérve szerintem ez sokkal inkább stílusirányzat-, mint zenekarfüggő. értem itt hogy valaki (csak, vagy az esetek 90%-ában) black/death/goth stb. metált hallgat, vagy szimplán rocker. de ez az "akkor olyannak öltözök" akkor sem törvényszerű, mert pl. sok ismerősöm hallgat slipknotot, de egyik sem járkál maszkokban.

ja és az is befolyásolja, hogy az illető hány éves. tinédzserek könnyebben mennek az ilyen maszkos hülyeségek után. eddigi tapasztalataim szerint, amiket fent írtam pláne igaz a goth metálosokra.

2012. jún. 3. 16:26
 3/10 k.lau13 ***** válasza:
Nem feltétlen. Miért? Egy dolog a stílus, egy másik dolog, hogy kinek mit jelent egy adott zene vagy előadó. Nem feltétlen függ össze. Akkor "veszi fel a stílust", ha érti,érzi a zenét, ha jelent neki valamit... talán. Vagyis szerintem. De lehet, hogy csak azért hallgatja, mert szereti ezt a zenét, bár ez nem éppen Slipknot-nál szokott előfordulni, ezeknek általában van annyi jelentésük, hogy valaki elkezdi követni a stílust. Bár gyakorlatilag ha szó szerint vesszük, igazad van... Ha sokat hallgatja, jobban megérti, és igen, "felveszi a stílust". De nem attól heavy metal-os, hogy "sok Slipknotot hallgatott". Azért más előadók is szóbajöhetnek, nem? :)
2012. jún. 3. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Én pl. sok Omniát, Faunt hallgatok, mégsem nézek ki úgy, mint Steve, Daphyd vagy Oliver...
2012. jún. 3. 19:45
 5/10 Bogarov válasza:
Ha sokat hallgatod a zenéjüket,attól még saját magad maradsz,de befolyásolni fog,mint minden más,amit hallasz,látsz,vagy ami történik veled.Hallgasd ha tetszik!A maszkokról pedig annyit,hogy én 28 éves rocker vagyok évesen első ránézésre nem biztos,hogy megmondaná bárki.Nincs "maszkom"
2012. jún. 4. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Persze. Én sok Michael Jackson-t hallgattam, ezért először feketévé, majd újra fehérré váltam. Na de most megyek, föl kell tennem az orrom, mert nem érzem az illatát annak, amit anyu főz.
2012. jún. 5. 11:53
 7/10 A kérdező kommentje:

Tegnapelőtt 18:49-es.Persze hogy szóbajöhetnek.A Slipknotot csak példának mondtam de énis rengeteg más heavy metal-és rock zenét hallgatok.

Egyébként köszi mindenkinek a válaszokat.Azért tettem fel ezt a kérdést mert van egy ismerősöm aki emósoktól hallgat ilyen érzelmes izéket stb.(Pl.:Tokio Hotel,Adam Lambert)és ha valami rossz történik vele akkor nekem már mindig aztmondja hogy felakarja vágni az erét,meg katasztrófa az élete stb.

2012. jún. 5. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem .. én mikor mondom, hogy metált hallgatok, folyton jönnek a meglepett arcok meg a szájtatások, hogy na ne .. igen, idegesítő :)
2012. jún. 7. 16:57
 9/10 chrishu ***** válasza:
Én nem, mivel sátánista együtteseket hallgatok, de még mindig keresztény vagyok
2012. jún. 9. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Én meg ugyanúgy meghallgatom a sátánista Dissection-t, mint a keresztény Torniquet-et... Akkor velem most mi a helyzet?
2012. jún. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!