Mennyibe kerül egy gitár?
Szülinapomra azt kértem mindenkitől, hogy dobják össze a pénzt , és inkább együtt vegyenek nekem egy gitárt, mert nagyon szeretnék rajta megtanulni játszani.
Amúgy 11/F
Figyu, figyu, figyu, figyu! Ha komolyan szeretnél gitározni akkor klasszikuson kezdj ez nagyon fontos! A pengetés teljesen más itt nem pengetőt használsz, megtanulsz ujjbeggyel és egyszerre 4 ujjal pengetni. Az akusztikus azért nem jó mert az fémhúros, ez a gitár főként akkordozásra van (ha ez a célod akkor oks). Az elektromos gitár teljesen más kategória. Ha rockot metált akarsz játszani akkor is kell háttértudás amit csak is egy klasszikus gitáron tanulhatsz meg. Ha meg akarsz tanulni gitározni, akkor klasszikuson kezdj és járj zeneiskolába vagy maszekba...aztán később azt tanulsz amit akarsz (basszus, akusztikus, elektromos), de ez az alap. Egy Yamaha gitárral jól meglennél szerintem és ezt nem is fogod eladni a későbbiekben mert több mint használható, szinte profi hangszer olcsón. [link]
Én csak jót akarok neked, már vagy 7-8 éve gitározom és mindenki aki gitározni akar megtanulni azt hiszi hogy csak lóbálni kell a pengetőt azt jön a hang meg a jól megszólaló akkordok de ez nem így van. Kívánom legyen szerencséd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!