ÚRISTEN! Mit szoltok ahhoz, hogy svedorszag nyeRt? Eurovízióson?
soha nem a jobb nyer az eurovizión, mindig megvan már előre a nyertes, nekem nem tetszettek a svédek és még sokan mások se akik a magyarok előtt végeztek,
amúgy elég érdekes hogy a videómegosztó portálokon a spanyolok, németek, ukránok, görögök, észtek és még sorolhatnám az országokat akik a magyart dalt dicsérik, ehhez képest ez a 24. hely nevetséges... :(
Meg vagy lepve? Egyébként nem kéne felhúzni magunkat, ősrégi eurovíziós szokás, hogy a szomszédos ill. baráti országokra szavazunk. Ha nekünk lennének ilyenek (ti. baráti országok) akkor mi sem lennénk felháborodva, de Mo. Európában már olyan szinten le van égve, hogy a 20. helynél nem is szabad jobban reménykedni.
és pl. mi, magyarok is a svédeknek adtuk a 12 pontot, pedig túl sok közünk nincs hozzájuk, lehet, hogy mégsem volt olyan rossz az a szám.
más kérdés, h az utóbbi években Finnországtól rendre 12 pontot kaptunk a döntőben, mi pedig nekik adtunk 3-4et, vagy épp semennyit (tavaly) ezek után maximálisan megérdemeltük, amit az idén kaptunk.
Szerintem rengetegen igen is azért szavaznak mert tetszik a zene. Gondoljátok h most mindenki azon filózik hogy fuhh ez a M.O de sz*r ország hiába jó a zenéje,már nehogy rá szavazzak. Sokan sztem azt sem hol van.
És igen általában szomszédok adnak 1másnak pontot, mert ismerik egymás előadóit, hasonló a nyelv, ilyesmi.Pl én is küldtem 2 smst magyarokra, mondjuk nekem a török tetszett szal arra vagy 30-at is. Nem volt olyan rossz a Svéd csak elég uncsi sztem :D
Sorry de úgy gondolom hogy nem kötelességem eldöntebi hogy mi tetszik és mi nem..-.-
Ami az ízlésficamot illeti nekem nem más az ÍZLÉSEM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!