Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szoktál még CD-ket vásárolni?

Szoktál még CD-ket vásárolni?

Figyelt kérdés
Persze nem azonnal, de ha már megszerettél egy albumot. van aki szerint fölösleges, de van, aki becsüli annyira az előadót, hogy ha tetszik neki, megveszi eredetiben.
2012. máj. 25. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha az a bizonyos előadó a Mötley Crüe,vagy a KISS,akkor rászánom magam.
2012. máj. 25. 17:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát talán én megvennék egyet-kettőt a kedvenceim közül, de praktikusabb megoldásnak tartom a letöltést.
2012. máj. 25. 19:23
 3/14 anonim ***** válasza:
Attól függ ha olyan albumról van szó amin van egy jó szám a többi meg sz...r azt nem.. de amin jó számok vannak azt igen! pl tankcsapdánál sok olyan album van amin vannak olyank amik nem nagyon jönnek be.. de a Tűzmadár zenekarnak az albumjain mind jók vannak legyen az a Álmok, Fények vagy a Jégkorszak
2012. máj. 26. 00:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül, én is szeretek CD-ket venni, ha jók és megéri. Második, a kettő nem zárja ki egymást.
2012. máj. 26. 01:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok, akiket becsülök annyira, hogy szívesen megtenném, de apám nem nagyon ad ilyenre pénzt, amikor le is lehet tölteni.

16f

2012. máj. 26. 07:33
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát, megértem végül is, de én azért szeretem.

És hány CD-tek van?

2012. máj. 26. 23:47
 7/14 Shazeen ***** válasza:
Nekem az összes Iron Maien megvan cd-n pár van bakeliten is. Imádom az előadót és nagyon szeretem a borítókat bookleteket. Megvan a hangulata feltenni egy lemezt és meghallgatni, amit az MP3 nem ad vissza. van Judas Priest, Black Sabbath Metallica, Dream Theater lemezem is pár.
2013. nov. 20. 13:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. nov. 20. 18:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem jelenleg van 14 db cd-m.

Tűzmadár-Álmok

Tűzmadár-Fények

Tűzmadár-Jégkorszak

Tankcsapda-Rock Maffia

Tankcsapda - Mindenki vár valamit

Road - Tegyük fel...

Road - Emberteremtő

Road - Nem kell más

Skillet - Awake

megmég van egy pár, amit nem hallgatok, hanem megnyertem

2013. nov. 26. 22:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Jó, de még ma szoktál vásárolni újakat?
2013. dec. 1. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!