Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehet Break táncos...

Hogyan lehet Break táncos sapkát csinálni házilag? Esetleg vásárolni?

Figyelt kérdés

A fejpörgést akarom gyakorolni, de egyik sapkám sem csúszik. (mindig leesik, meg fáj a fejem búbja :D )

Ilyenekre gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Láttam már hálósszerűt, olyan is jó.

2012. márc. 3. 22:37
 1/2 anonim válasza:
100%
Hát mi úgy csináltuk hogy vettünk egy viszonylag vékony téli sapkát és arra pedig felvarrtunk egy sűrű szövésű szúnyoghálót. De nagy segítség a pörgésnél a szilikon és a szúnyogháló kombinációja
2012. ápr. 17. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
A fejed akkor is fog fájni, ha 10 sapkát teszel egybe:D... Sok sok idő után megkeményedik a fejbőröd és nem fog fájni, viszont kihullik a hajad...én úgy hallottam az a régi, zöld, kemény szúnyog háló a legjobb. A rosszhír, h ilyet szinte már sehol se árulnak, de talán nagyitól tudsz szermányolni egy 10x6-7 centis darabot:D az jól bírja és elvileg frankó is:) Ha leesik, meg fel kell kötni, egy "fekás" kendővel, fejpánttal, de szinte akármivel fel lehet, csak ne legyen röhejes, mert versenyen egyből belédkötnek ;D és sok sikert és kitartást hozzá!!:D
2012. júl. 29. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!