Szerintetek ezt a nadrágot el tudom készíteni házilag? Vagy tudtok esetleg olyan üzletet, ahol tudok hasonlót vásárolni? (LINK)
Figyelt kérdés
Ti hogyan állnátok neki? Nagyon tetszik, de még Magyarországon nem láttam ilyet.2012. jan. 13. 14:06
2/5 anonim válasza:
juj nagyonjol nez ki:D:)
meg ensem lattam eddig ilyet
szerintem eltudod kesziteni,de megkerdezhetsz hozza par varronot is hogy hogy kezdj hozza! :)
Sok sikert !
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszik, meg egyedi is.. Mindig valamit kreatívkodok, úgyhogy ezzel is megpróbálkozok este.. De várom az ötleteket :)
2012. jan. 13. 14:33
4/5 anonim válasza:
hát lehetne ugy is, hogy egy hosszúnadrágot átalakítasz ilyen nadrággá, a maradékból pedig megcsinálod azokat a keresztezett izéket az oldalán. de tutira kell hozzá varrógép
5/5 A kérdező kommentje:
Hát most elkezdtem, és egy világosabb hosszúnadrágot kezdtem el szétdarabolni. Már arra is gondoltam, hogy lehetne rojtos az egész, tehát a keresztezett részek is. Azt hogy tudom megcsinálni?
2012. jan. 13. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!