Melyik a kedvenc Metallica számod?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 22:17
2/28 anonim válasza:
Unforgiven I. II. III.
All Nightmare Long
Seek and Destroy
Nothing Else Matters
Minus Human
ezek közül nem tudok választani :)
3/28 anonim válasza:
Leper Messiah, To live is to die, Ain't my bitch, Bleeding me, Call of Ktulu, Pulling teeth, Orion, Minus Human, Sad but true, Fuel... Uhh, nincs kedvencem, van egy-kettő, amit nem nagyon szeretek, de elég nagy rajongó vagyok :D
4/28 anonim válasza:
Unforgiven, Creeping Death, Battery, Master, One.
6/28 anonim válasza:
no leaf clover, enter sandman , master of puppets
7/28 anonim válasza:
Ez a világ megválaszolhatatlan kérdéseinek egyike... One, Fade To Black, Master of Puppets, még ha nagyon le akarom szűkíteni akkor is benn marad 8-9 :D
8/28 Bandeee válasza:
én csak azt tudom megmondani, hogy jelenleg melyek azok, ez mindig változik :D szóval: Enter sandman és a Whiskey in the Jar
10/28 anonim válasza:
Die die my darling,Wherever I may roam,Fuel,és a Death Magnetic album nagyon zúzós lett,a legtöbb szám tetszik róla.+Black album szinte összes száma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!