Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a kedvenc rapperetek? és...

Ki a kedvenc rapperetek? és kit utáltok a legjobban -_-?

Figyelt kérdés
nekem FanakaDeli ,(meg anno MC DC volt) akit meg nagyon nem szeretek az plazma,majka alias műanyag gengszter.

2012. máj. 19. 22:05
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb szerintem DMX, Dr.Dre, 2pac, Biggie, ők akiket

gyerekkorom óta szeretek és fogok is, mert ők örök rapperek,mostaniak közül Snoop dogg-ot meghallgatom, 50 Cent-nek is vannak jó számai, Eminem-et egy időbe nem bírtam, de aztán elkezdtem hallgatni a számait, kellemeset csalódtam benne, zseniális :)) Jay-Z-t nem annyira bírom,

Lil Wayne-t egyáltalán nem szeretem, sem Flo-Rida-t, Taio Cruzt, Pit-bullt és többi populáris sz@rt!!!

2012. okt. 9. 17:18
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

(Előző vagyok) Magyarok közül Sub Bass Monster volt a kedvencem, Kamikaze, néhány Animals Canibals szám is bejön, Majka, Curtis, LL junior (régebbi számai)

és hogy legyen egy pár nyálasabb, akkor Children of Distance, Ridler, Mes...

2012. okt. 9. 17:20
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
17:18:még jó hogy nem szereted mivel hogy ezek nem is rapperek :) flo rida pitbull csak mondják róluk h azok de valójában közük sincs a raphez és mind2 fel van kapva én se bírom őket a számaik már a csapból is folynak pitbull ráadás novemberben új albummal jön úgyhogy jövőre gondolom mást se fognak nyomni a rádiók :) taio cruz pedig végképp nem az (legalábbis még nem hallotam olyan számot amiben rappel) de ő talán nincs is annyira felkapva
2012. okt. 10. 21:35
 34/44 A kérdező kommentje:
egyet értek .
2012. okt. 16. 20:41
 35/44 Degarago ***** válasza:

Kedved kérdező!

Deego szerinted gyenge? Azért, mert ő nem alkot akkora rímeket, mint a többi nagy Rapper? Vagy miért? Deego-nak én irigylem a hangját.. Szerintem kurv* jó hangja van és, rohadt jó sorokat tud írni. Például:

"Egyszer vak voltam, többé nem leszek,

Egyszer tettem meg, mit többé nem teszek.

Nélküled elveszek,

Nélküled vak voltam, nélküled vak leszek..."

Deego-Látok című számából idéztem.

Válaszadás:

Kedvenc magyar:Kilakikitt, Akkezdet Phiai, Tibbah és a két legnagyobb mester Deego, The Steve! <3

Kedvenc külföldi: Soulja Boy, Liljon, Onyx, 2Pac, JBar, Snoop Dogg

Akit utálok magyar:Mr. Busta, Fankadeli

Akit utálok külföldi:Nem utálom, csak én nem nagyon kamálom: Eminem

2012. okt. 24. 18:20
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
deego sorai valóban nem mindig rímelnek pontosan, de több értelem szorult egy-egy sorába, mint más mc-k teljes albumaiba. plusz a hangja fenomenális. személy szerint a diggieman (ragga) albumot szerettem legjobban, de a többi is jó.
2012. okt. 24. 20:17
 37/44 anonim ***** válasza:
ja, kedvenc magyar tkyd meg deniz, amcsit nem hallgatok. előző voltam.
2012. okt. 24. 20:19
 38/44 brokenbone ***** válasza:

eddig a legtöbben nulla kamu popszarokat írtak, tisztelet az egykét kivételnek.: D

Day,Tezsviir,Antal,Bobakrome,Barbárfivérek,Turha,KillaT

Jedi Mind Tricks,Reef the Lost Cauze,Army of the Pharaohs,Pharoahe Monch, Snowgoons stb...

2013. márc. 2. 18:26
 39/44 anonim ***** válasza:

Kedvenc rapperek: MRW, Gotti, Razo, Paja-G. ÉLJEN A BŰNÖZŐI RAP!!!!

Utálom: Mr. Busta és ESSEMM. Azt hiszik jók pedig nem mások mint fÄä sszopó csicskák!

2014. dec. 11. 17:52
 40/44 Yoni03 ***** válasza:
Pajor Tamás a kedvencem akiket meg nem szeretek: Akik nem képesek normális sokat mondó szöveget írni!
2014. dec. 11. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!