Ki a kedvenc rapperetek? és kit utáltok a legjobban -_-?
A legjobb szerintem DMX, Dr.Dre, 2pac, Biggie, ők akiket
gyerekkorom óta szeretek és fogok is, mert ők örök rapperek,mostaniak közül Snoop dogg-ot meghallgatom, 50 Cent-nek is vannak jó számai, Eminem-et egy időbe nem bírtam, de aztán elkezdtem hallgatni a számait, kellemeset csalódtam benne, zseniális :)) Jay-Z-t nem annyira bírom,
Lil Wayne-t egyáltalán nem szeretem, sem Flo-Rida-t, Taio Cruzt, Pit-bullt és többi populáris sz@rt!!!
(Előző vagyok) Magyarok közül Sub Bass Monster volt a kedvencem, Kamikaze, néhány Animals Canibals szám is bejön, Majka, Curtis, LL junior (régebbi számai)
és hogy legyen egy pár nyálasabb, akkor Children of Distance, Ridler, Mes...
Kedved kérdező!
Deego szerinted gyenge? Azért, mert ő nem alkot akkora rímeket, mint a többi nagy Rapper? Vagy miért? Deego-nak én irigylem a hangját.. Szerintem kurv* jó hangja van és, rohadt jó sorokat tud írni. Például:
"Egyszer vak voltam, többé nem leszek,
Egyszer tettem meg, mit többé nem teszek.
Nélküled elveszek,
Nélküled vak voltam, nélküled vak leszek..."
Deego-Látok című számából idéztem.
Válaszadás:
Kedvenc magyar:Kilakikitt, Akkezdet Phiai, Tibbah és a két legnagyobb mester Deego, The Steve! <3
Kedvenc külföldi: Soulja Boy, Liljon, Onyx, 2Pac, JBar, Snoop Dogg
Akit utálok magyar:Mr. Busta, Fankadeli
Akit utálok külföldi:Nem utálom, csak én nem nagyon kamálom: Eminem
eddig a legtöbben nulla kamu popszarokat írtak, tisztelet az egykét kivételnek.: D
Day,Tezsviir,Antal,Bobakrome,Barbárfivérek,Turha,KillaT
Jedi Mind Tricks,Reef the Lost Cauze,Army of the Pharaohs,Pharoahe Monch, Snowgoons stb...
Kedvenc rapperek: MRW, Gotti, Razo, Paja-G. ÉLJEN A BŰNÖZŐI RAP!!!!
Utálom: Mr. Busta és ESSEMM. Azt hiszik jók pedig nem mások mint fÄä sszopó csicskák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!