Ki a kedvenc rapperetek? és kit utáltok a legjobban -_-?
Figyelt kérdés
nekem FanakaDeli ,(meg anno MC DC volt) akit meg nagyon nem szeretek az plazma,majka alias műanyag gengszter.2012. máj. 19. 22:05
12/44 anonim válasza:
Hát én igazából rocker vagyok.
De Fankát nagyon szeretem és tisztelem, bírom még Curtist is még ha utáljátok is akkor is van 1-2 mondanivalója, Majkát is bírom, Dopemannek is úgy van mint Curtis. Akkor még ott van Riddler, Mes, néha Anonim MC. Több nem jut eszembe
13/44 anonim válasza:
Tkyd és Deego. Az arcoskodó műgengsztereket ki nem állhatom. Plazmának minden szövege és alapja lopott. Majka nem rapper, csak egy akként reklámozott celeb. Sajnos pont az ilyenek miatt ítélik el a kívülállók a rapet és a rappereket.
14/44 anonim válasza:
FankaDeli nekem a kedvencem :) imádom az összes számát.
utálni meg senkit nem utálok :) csak ha nem tetszik, akkor nem hallgatom meg.!:D
15/44 A kérdező kommentje:
:D az jóó.
2012. jún. 30. 09:08
16/44 anonim válasza:
kedvenc: Pitbull
akit utálok: Fluor... és a többi cs*cska
17/44 anonim válasza:
aki bekön zene, stílus alapján: mr.busta, curtis, beerseewalk.
akiket utálok: nekem a rap a műfajom, nem nagyon utálok senkit.....ennyi
18/44 Tóth Szabolcs (RoMe válasza:
Szeretem:Majka
Nem szeret:Fluor
A többi semleges.
19/44 A kérdező kommentje:
deego sztem gyenge ,
2012. júl. 8. 19:29
20/44 anonim válasza:
Kérdező, maga Fanka szájából hallottam, h aki az ő és Busta zenéjét is szereti, az valószínűleg skizofrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!