Tényleg csak én utálom a LMFAO-t?
Az utolsó egy nagy mázlista, hogy még nem ismeri őket.
Egyszer kiírtam ide egy kérdést, hogy ki mit szeret benne, csak mert én nem értem, én is utálom. Egy valaki írt valami normálisat, hogy neki tetszik, hogy, idézem, "egyediek, jókat lehet bulizni a zenéjükre, és divatba hozták a shuffle táncot, amit még a legbénább ember is meg tud tanulni..." hát, nem szó szerinte így volt, de valami ilyesmi. És az értelme? Nagyjából semmi.
Egyébként nem azért, de ha 16 éves vagy, és ilyenért kiközösítenek az osztálytársaid, nem teljesen normálisak.(én 14 vagyok csak, és itt nincs ilyen, bár ez.... ez felfogás vagy micsoda kérdése) Az embereknek be kéne már látniuk, hogy rengeteg féle zenei ízlés létezik, és előfordulhat, hogy valakinek nem tetszik, amit éppen hallgatnak. Hát nem látják be. Nálunk hála a jó égnek, nincs ilyen. Vagyis nem ilyen szinten, de azért elég gáz ez is.
Énis utálom és meg is mondtam minden egyes alkalommal, amikor meghallottam, hogy annak a sz@rnak nincs semmi zenei értéke...Jó irányba fejlődünk, amikor ilyenek a menők...
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!