Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a kedvenc Michael...

Melyik a kedvenc Michael Jackson számotok? Voltatok már koncertjén, milyen volt?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 13:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Smooth criminal
2009. júl. 20. 20:22
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

huh..hát..minden órában más :)

de most talán a You are not alone <3. a HIStory touron szerettem leginkább belé..meg az a klipp..wííí :D

sajnos nemvolt alkalmam.:( Mindig ha nézek tőle fellépéseket,majdnem sírok..h lehetnek emberek akkora szerencsések,h látták,hallották?..nah mind1.Mindenesetre remélem majd egyszer fent találkozom vele (L)

2009. nov. 13. 21:51
 23/28 anonim ***** válasza:

Thriller,

Black or white

Remember the time

Morphine

Beat it

nem voltam egy élő koncerten sem, a '96-osra sem tudtam elmenni, mert akkor születtem... :)

2010. jan. 28. 10:49
 24/28 anonim ***** válasza:

Stranger in Moscow, You are not Alone, Hollywood tonight

Nem voltam sajnos koncertjén :(

2011. márc. 12. 18:54
 25/28 anonim ***** válasza:
You Rock My World, Billie Jean, Earth Song, Heal The World, Wanna be Startin Somethin´ ezek a kedvenceim de mindegyiket szeretem és nem voltam koncerten :( R.I.P.
2011. márc. 30. 21:28
 26/28 anonim ***** válasza:
Slave to the rhytm is naon jó <3 =)
2011. aug. 2. 16:33
 27/28 anonim válasza:

A kedvenc számom: hát igazából az összes számát imádom de most a Will You Be There ért vagyok oda.

Koncertje: nem sajnos nem jutottam el oda mert amikor megismertem akkor voltam 6 éves és rá 2 évvel halt meg úgyhogy sajnos nem, nem jutottam el oda de oda képzeltem magam!!

2015. ápr. 2. 21:53
 28/28 anonim ***** válasza:

Az összes, na jo:

1. Billie Jean

2. Wanna be startin somethin

3. Beat it

4. Thriller

5. Baby be mine

6. Man in the mirror

7. Smooth criminal

8. Bad

9. Earth Song

10. This is it

2019. nov. 7. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!